Uutiset

Sarah Michelle Gellar mukaan Nyt nappaa -filmatisointiin

Buffy vampyyrintappaja -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Sarah Michelle Gellar lähtee mukaan Melissa Bankin Nyt nappaa -romaanin elokuvaversioon.

Gellar esittää elokuvassa newyorkilaista kustannustoimittajaa, joka päätyy suhteeseen itseään vanhemman miehen kanssa.

Warner Independent Pictures -yhtiön tuottaman ja Marc Kleinin ohjaaman elokuvan kuvausten on määrä alkaa syyskuussa. Tuottaja Deborah Del Preten mukaan New Yorkissa vuonna 1977 syntynyt Gellar sopii hyvin rooliin, vaikka hänen aiemmat elokuvansa ovat olleet lähinnä vain kauhuelokuvia.

– Tämä on hänelle täysin uudenlainen rooli. Usein kun näyttelijät koettavat jotakin uutta, he tekevät parhaat roolisuorituksensa, Del Prete sanoo.

Elokuvan pohjana on on Melissa Bankin romaani The girls’ guide to hunting and fishing, jonka kustannusyhtiö Otava julkaisi vuonna 1999 suomeksi nimellä Nyt nappaa.

STT

Kuollut vahvoilla pormestarinvaaleissa Texasissa

Vaikka politiikkaa väitetään usein jähmeäksi, suoranaisesta kuolonkankeudesta voidaan puhua texasilaisen Hedwig Villagen pormestarinvaaleissa. Toinen pormestariehdokkaista on nimittäin kuollut.

Pikkukaupungin pormestari Dee Srinivasan kuoli sydänsairauteen huhtikuun lopulla. Kaupungin johdon mukaan hänen olisi kuitenkin pitänyt vetäytyä ehdokkuudesta maaliskuun loppuun mennessä, joten Srinivasan pysyy ehdokkaana kuolleenakin.

Vainajasta on vielä kova vastus kilpakumppani Sue Beckille, sillä estääkseen Beckin voiton Srinivasanin kannattajat aikovat äänestää edesmennyttä. Jos Srinivasan voittaa vaalit, kaupunginvaltuuston on järjestettävä uudet vaalit tai nimettävä väliaikainen pormestari ensi vuoteen saakka.

STT

Kiinalaismies väittää pettäneensä vaimoaan ufo-naisen kanssa

Kiinalainen maalaustyöntekijä Meng Zhaoguo myöntää kerran käyneensä niin sanotusti vieraissa. Mengillä oli ikää 29 vuotta, kun hän harrasti seksiä ulkoavaruudesta saapuneen olennon kanssa.

– Nainen oli kolme metriä pitkä ja hänellä oli kuusi sormea, mutta muuten hän oli täysin ihmisen näköinen. Kerroin tapaamisen jälkeen vaimolleni mitä oli tullut tehtyä. Hän ei ollut kovinkaan vihainen, Meng iloitsee.

Vaikka harva kiinalainen on kehunut olleensa ufo-porukoiden kanssa niin läheisissä tekemisissä kuin Zhaoguo, tunnistamattomien lentävien kohteiden olemassaoloon uskotaan Kiinassa yhä enemmän.

Eräs Kiinan ufo-eksperteistä on 67-vuotias eläkkeelle jäänyt professori Sun Shili. Profesori tietää tarkasti, missä hän tulee olemaan silloin, kun ulkoavaruuden olennot lopultakin ottavat virallisesti yhteyttä ihmiskuntaan.

Shili tulee oman ilmoituksensa mukaan kuulumaan 21-henkiseen delegaatioon, jonka maapallon asukkaat valitsevat keskuudestaan neuvottelemaan ulkoavaruuden edustajien kanssa.
Puhemies Maon tulkkinakin toiminut Shili on vakuuttunut siitä, että neuvottelut eivät kärsi edes yhteisen kielen puutteesta.

– Me näet kommunikoimme käyttäen telepatiaa, professori jyrähtää itsevarmasti.

Sun Shili kertoo usein Pekingissä miettineensä sitä, kuinka moni kaupungin katuja tallaavista kaksijalkaisista on itse asiassa kotoisin ulkoavaruudesta.

– He ovat täällä auttamassa ihmiskuntaa kehittymään, Shili uskoo.

– On laskettu, että ihmiset tekevät 80 prosenttia kaikista keksinnöistään unessa. Ehkä tämä on se tapa, jolla ulkoavaruudesta tulleet auttajat siirtävät tietonsa ja taitonsa meille, professori arvelee.

Vaikka ulkoavaruuden kasvatit pystyisivät antamaan ihmisille paljon järeämmänkin sortin neuvoja kuin he nyt tekevät, ihmiskunnan kehitysaste asettaa toiminnalle tietyt rajat.

– He antavat meille tietoja ja taitoja, jotka ylittävät nykyisen tieto- ja taitotasomme vain niukasti. Jos he antaisivat meille kaiken tietämyksensä kerralla, me emme enää pystyisi käsittelemään sitä, Sun Shili perustelee ulkoavaruuden olentojen niukkaa linjaa ihmiskunnan opettamisessa kohti suurempaa onnea.

STT

Päivän lehti

19.1.2020