Uutiset

Sari Rautiosta HPK-juniorijääkiekon uusi puheenjohtaja

Hämeenlinnalainen Sari Rautio on HPK-juniorijääkiekon uusi puheenjohtaja. Hän seuraa tehtävässä Markku Salmista, joka heilutteli noin 550 lisenssipelaajan seuran puheenjohtajan nuijaa kausina 2009-2011.

Sari Rautio työskentelee Nuoren Suomen kehityspäällikkönä Helsingissä. Hän on myös Lasten Liikunnan Tuen puheenjohtaja.

Uusiin tehtäviin Rautio tarttuu innostuneena.

-Lasten hyvinvoinnin ja liikunnan edistäminen on ollut aina lähellä sydäntäni, kuten myös jääkiekko. On todella suuri kunnia tulla valituksi HPK-juniorijääkiekon johtoon, sillä nyt voin yhdistää kaksi itselleni tärkeää asiaa, Rautio sanoo.

Rautio haluaa myös lisätä yhteistyötä eri lajien kesken.

-Yhdessä tekeminen on voimavara, jota pitää vaalia. Haluan vähentää myös eri lajien vastakkainasettelua, Rautio muistuttaa.

Pelikokemusta valmennukseen

HPK-juniorijääkiekko on palkannut myös uuden työntekijän. Seuran junioripäällikkönä aloittaa syyskuun alussa Max Kenig, joka johtaa jatkossa Kerhon nuorimpia ikäluokkia (vuonna 2001 syntyneitä ja nuorempia). Hän osallistuu myös seuran erikoisjääharjoitusten suunnitteluun ja johtamiseen. Kenig kehittää ja toteuttaa myös junnujääkiekon mainosmyyntiä.

Kenig on entisiä Kerhon junioreita, joka nousi aina seuran liigajoukkueeseen saakka (kaudet 2001-2004). Myöhemmin hän on toiminut vuonna 2002 syntyneiden joukkueen vastuuvalmentajana.

Kerhon junioripäällikkönä Kenig on tiiviissä yhteistyössä valmennuspäällikkö Timo Lehkosen kanssa.

-Valmentajakokemusta minulle ei ole vielä liikaa kertynyt, mutta tuon entisenä seuran junnu- ja liigapelaajana kokemusta juniorityöhön, Kenig uskoo.

HPK-juniorijääkiekko uusi tiistaisessa vuosikokouksessaan myös hallitustaan. Uusina jäseninä aloittavat Titta Raappana-Haapio, Päivi Toivanen ja Satu Ternola. Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat puolestaan Miska Takamäki, Harri Ojanperä, Tapio Järveläinen, Arto Eerola ja Jarkko Savijoki. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic