Uutiset

Sauli Kemppainen sai kenkää ammattikoulusta, mutta sitten hän sisuuntui ja päätti olla paras

Hell´s Kitchen -ohjelman vaativana isäntänä Suomessa tunnetuksi tullut Sauli Kemppainen on maailmalla yhtä ehdoton. Michelin-kokki kulkee omia polkujaan Berliinissä, eikä anna kenenkään sanella itselleen ehtoja. Hänen Savu-ravintolansa sai viime viikolla ensimmäisen tähtensä. Mutta uran alku ei ollut nuorelle Kemppaiselle yhtä suoraviivainen. Hän tunnustaa olleensa koulunvieroksuja.
Remontoidessaan ravintolatilaa Savua varten Kemppainen avasi seinän keittiöön. Lasin läpi ruokailijat näkevät, kun ruokaa tehdään. Tämä herättää Kemppaisen mukaan luottamusta ruoan laatuun. Kuvaaja: Visa Noronen

Hell´s Kitchen -ohjelman vaativana isäntänä Suomessa tunnetuksi tullut Sauli Kemppainen on maailmalla yhtä ehdoton. Michelin-kokki kulkee omia polkujaan Berliinissä, eikä anna kenenkään sanella itselleen ehtoja. Hänen Savu-ravintolansa sai viime viikolla ensimmäisen tähtensä. Mutta uran alku ei ollut nuorelle Kemppaiselle yhtä suoraviivainen. Hän tunnustaa olleensa koulunvieroksuja.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.