Uutiset

Sauren ja Lastunen tanssivat kuudenneksi

Boogie woogie?-tanssin maailmancupin kilpailut alkoivat lauantaina Saksan Nitteraussa, jossa käytiin tämän vuoden ensimmäinen osakilpailu. Paikalle tulivat lähes kaikki tanssin maailman huiput.

Yleisessä ikäsarjassa helsinkiläinen Masi Sauren ja hattulalainen Linda Lastunen tanssivat kuudenneksi. Pari osallistui viime vuonna vain kahteen cup-kisaan ja he ovat maailmanlistalla ennen tätä kilpailua sijalla 14. Sauren ja Lastunen voittivat viime kevään ensimmäisen yhteisen SM-tittelinsä.

Suomalaistapareista Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi oli 13:s. Pari on maailmanlistalla seitsemäntenä ja SM:ssä he tanssivat hopeaa.

Jani Koivula ja Emmiina Lehtinen oli kilpailussa sijalla 19. He ovat maailmanlistalla sijalla 12 ja SM:stä pari voitti pronssia.

Kilpailun voiton nappasi Norjan Thorbjörn Urskog-Susanne Sandberg. Parion maailman rankingissa ykkösenä.

Kakkoseksi tanssivat Puolan Grzegorz Cherubinski ja Agniezka Cherubinska. Ranskan Boris Veron ja Roxanne Veron eivät ole tätä ennen sijoittuneet maailmanlistalle, mutta nyt nimi sinne ilmestyy kolmannen sijan ansiosta.

Kalliala ja Munne ?junioreiden finaalissa

Hämeenlinnalaiset Samuli Kalliala ja Mari Munne onnistuivat junioreiden boogie woogiessa hienosti. Pari tanssi tiensä finaaliin sijalle seitsemän. Nuoret suomalaistanssijat menestyivät jo viime vuonnamaailmancupissa. Siitä kertoo maailmanlistan sijoitus, joka ennen tätä kisaa oli toinen.

Myös junioreiden kilpailuvoitto meni Norjaan. Sen tanssivat Oystein Urskog ja Miriam Olsen. Hopeaa veivät Ruotsin Pontus Spelmans ja Lena Magnusson ja pronssille tanssivat Saksan Patrik Schollmaier ja Veronika Pfeffer. (HäSa)

Menot