Uutiset

SC Urbans avasi jatkoaikavoitolla

SC Urbans avasi kautensa salibandyn 2. divisioonan Sisä-Suomen lohkossa voitolla, kun paikallisvastus riihimäkeläinen RSS Panthers kaatui vauhdikkaassa ottelussa jatkoajan jälkeen lukemin 7–6 (2–3, 4–1, 0–2, 1–0).

Voittomaalin viimeisteli Teijo Leskinen (2+1) Arttu Nurmisen (0+2) syötöstä Janakkalan liikuntahallin runsaslukuisen yleisön riemuksi.

Kotijoukkueen sankareihin kuului myös nuori maalivahti Juho Saros, joka otti 28 torjuntaa. Vastapäässä torjuntoja kertyi 13.

– Huikea peli. Olen pelannut Riihimäellä ja tuttuja oli paljon vastapuolella. Huutelua on puolin ja toisin, joten tämä oli hieno voitto. Viime kaudella pelasin Vincemuksessa kymmenkunta kakkosdivarin peliä, Saros kertoi.

– Tänään alku oli meiltä vaikea, mutta sitten sain muutamia hyviä koppeja. Kuuma peli ja kaveri veti kyllä hanakasti.

Toinen erä Urbansin

RSS Panthers tuli peliin vahvasti ja meni nopeasti 0–3-johtoon. Jouko Honkasen ja Teuvo Kinnusen (2+1) osumilla Urbans pääsi kuitenkin peliin mukaan.

Toisen erän kotijoukkue vei sitten 4–1. Christian Henriksson (1+1) ja illan toisen ylivoimamaalin ampunut Olli Jaakonsaari (1+1) nostivat maaleillaan Urbansin johtoon.

Päätöserään vieraat tulivat jälleen vahvasti ja nopea kavennusosuma 6–5 siivitti nousuun, joka huipentui vajaa neljä minuuttia ennen loppua Ville Dahlbergin tasoitusosumaan. Vieraiden tehokkain oli Tuomas Ojala (1+2).

Urbansin päävalmentaja Jussi Aaltonen oli tyytyväinen avausvoitosta.

– Hyvä alku kaudelle. Meillä on uusia nuoria pelaajia ja tämä voi antaa sykäyksen myös eteenpäin. Alussa emme olleet aivan hereillä ja kaveri pääsi iskemään, samoin päätöserän alussa. Pelin aikana ketjut loksahtivat paremmin kohdalleen ja saimme peliä haltuun. Ylivoima toimi hyvin. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic