Uutiset

SC Urbans riisti …pisteen FoSulta

Janakkalalainen SC Urbans päätti joulun ajan ja aloitti kevätkauden salibandyn 2. divisioonassa todellisella maalijuhlalla, kun se loppiaisena tasasi pisteet Forssan Suuppareiden kanssa lukemin 12–12 (3–4, 1–4, 8–4).

Janne Laine (3+1) iski hattutempun ja Christian Henriksson tehot 1+4. Kahdesti Urbansille maalasivat Toni Ramponen ja Teuvo Kinnunen sekä kertaalleen Elmeri Saukkonen, Joni Hapuli, Teijo Leskinen ja Joonas Arkkila. Syöttöpisteitä saivat Jouko Honkanen (0+3), Mikko Malinen (0+2) ja Ville Kääriäinen.

FoSu on lohkossa kolmantena kolme pistettä kärjestä ja pistemenetys oli sen ensimmäinen kotisalissa. SC Urbans puolestaan majailee kymmenentenä putoamiskarsijan paikalla ja vain pisteen putoamisviivan yläpuolella.

Kotijoukkueen tehokkain oli Ville Salomäki (2+3) ja hattutemppuun ylsi Kasperi Grahn (3+0).

– Viimeisen erän alussa Honkasen Jouko loukkaantui ja se sekoitti pelimme. Ei karvattu enää ja maalinedusta pelaaminen oli huonoa. Harvoin menee kahdeksan omiin erässä. Valitettavasti kolme viimeistä peliä on mennyt näin eli paljon maaleja ja johto on menetetty lopussa, Aaltonen harmitteli. (HäSa)

Asiasanat