Uutiset

SC Urbans taipui vierastappioon

Janakkalalainen SC Urbans taisteli lauantai-iltana 2. divisioonan pisteistä Jyväskylässä Nousua vastaan, mutta taipui lopulta tappioon maalein 13–8 (2–4, 5–3, 6–1).

– Potku ei riittänyt, turhan vähän oli äijiä matkassa. Erityisesti pakkeja puuttui. Avauserä oli meiltä hyvä. Toiseen erään kaveri nosti karvausta ja liikettä, mutta onnistuimme vielä roikkumaan mukana. Nyt ei vaan kantanut loppuun asti, kommentoi Urbansin päävalmentaja Jussi Aaltonen.

Urbans pelasi kahdella puolustajaparilla, kahdella sentterillä ja kolmella laituriparilla, joista kaksikko Niko Niemi (4+2) ja Jere Luoma (3+1) vastasi tehoista. Yhden maalin viimeisteli Simo Kurki. Eemeli Kero sai kaksi syöttöpistettä sekä Ville-Veikko Alanko ja Heikki Painilainen syöttöpisteen mieheen.

Urbans johti avauserän jälkeen 4–2 ja eteni toisessa erässä kahdesti jo kolmen maalin johtoon, mutta taukoon mennessä kotijoukkue nousi tasoihin Lasse Riitesuon (2+2) johdolla.

Päätöserää edettiin tasanumeroissa lähes puoliväliin, kunnes tehojaksollaan vajaassa viidessä minuutissa Nousu iski neljä maalia ja ratkaisi ottelun.

Nousu on nyt sarjassa kolmantena pisteen päässä kärkikaksikosta Vincemus ja Lammin Salibandy. Urbans on kahdeksantena. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic