Uutiset

SC Urbans varmisti karsijan paikan

Janakkalalainen SC Urbans otti 2. divisioonan Sisä-Suomen lohkossa kotivoiton jyväskyläläisestä Noususta maalein 8–5 (2–3, 3–1, 3–1) ja varmisti paikkansa putoamiskarsinnassa.

Ero suoran putoajan paikalla olevaan toiseen jyväskyläläisseuraan Diamondsiin kasvoi kolmeen pisteeseen, kun runkosarjaa on jäljellä yksi kierros.

– Eihän tämä koko kauden tavoitettamme täytä, suora säilyminen oli ilman muuta tavoite ja viimeisten pelien perusteella se oli ihan saavutettavissa. Mutta kauden aikana ollut kolmen pelaajan aiheeton pitkä pelikielto ja siihen liittynyt valitushässäkkä sekoitti selkeästi peliämme. Kun se selvisi, olemme taas pelanneet todella hyvin, kuten tänäänkin. Se ei vaan enää riittänyt kuin tähän karsijan paikkaan, totesi Urbansin päävalmentaja Jussi Aaltonen.

Nousu on 12 joukkueen lohkossa seitsemäntenä ja Urbans kymmenentenä. Joukkueet tarjosivat hyvän ja vaihtelevan salibandyottelun. Avauserän jälkeen vieraat johtivat 2–3.

– Poikien kanssa sovittiin, että hoidetaan kaksi viimeistä erää ja otetaan tarvittava voitto, Aaltonen kertoi.

Urbansin tehot jakautuivat laajalle joukolle. Maalin mieheen iskivät Elmeri Saukkonen (1+2), Teijo Leskinen (1+1), Kasper Koskela (1+1), Valtteri Niemi, Toni Ramponen, Christian Henriksson, Roland Parts ja Joonas Arkkila.

Syöttöpisteen saivat Jouko Honkanen, Teuvo Kinnunen ja Mikko Malinen ja maalissa torjui Juho Saros. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

27.11.2020

Fingerpori

comic