Uutiset

SC Urbansin B-nuoret nousivat voittoon

Janakkalalainen SC Urbans nousi kotivoittoon B-nuorten SM-sarjassa, kun tamperelainen Koovee taipui lopulta maalein 11–5 (2–4, 5–1, 4–0).

Vieraat menivät kymmenessä minuutissa 1–4-johtoon ja toisen erän puolivälin jälkeen vielä 3–5, mutta heti perään reilussa parissa minuutissa Urbans iski neljä maalia ja käänsi johdokseen 7–5.

Päätöserän kotijoukkue vei sitten puhtaasti 4–0 ja laukaukset maalia kohti 36–19. Maaleistaan viisi Urbans teki ylivoimalla.

Hattutemppuun ylsi Elmeri Saukkonen (3+2). Kahdesti maalasivat Teuvo Kinnunen (2+2), Antti Suoraniemi (2+0) ja Teemu Arkkila (2+0) sekä kertaalleen Kasper Koskela (1+3) ja Olli Jaakonsaari (1+1). Valtteri Niemi ja Teo Laurila saivat syöttöpisteen.

Hollolan Urheiljat-46:n riveissä Rasmus Kainulainen merkkautti tehot 3+3 ja Justus Kainulainen 2+2, kun helsinkiläinen SSV kaatui maalein 14–5.

Ensimmäinen kierros on pelattu ja SC Urbans on seitsemäntenä viidellä voitolla yhdestätoista ottelusta. SM-sarjaa johtaa joensuulainen Josba kahden pisteen erolla tamperelaiseen Classiciin. (HäSa)

Asiasanat