Uutiset

SC Urbansin C2-pojilla kotietu SM-finaaleissa

SC Urbansin C2-pojat avaavat salibandyn SM-finaalisarjan Tapanilan Erää vastaan kotiareenallaan Janakkalan liikuntahallissa lauantaina kello 18.

– Kaksi Helsingin viime kauden tämän ikäluokan kärkiseuraa Tikkurilan Tiikerit ja Erä yhdistyi ja tryouteissa oli yli 60 pelaajaa, joista joukkue on valittu. Vastaan tulee isokokoinen joukkue, jossa on hyvä valmennus ja ammattimainen organisaatio takana, kuvaa SC Urbansin valmentaja Marko Stenberg vastusta.

Suomenmestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa. Toinen kohtaaminen on sunnuntaina Helsingissä ja kolmas tarvittaessa tiistaina Janakkalassa.

Ikäluokan SM-runkosarja pelattiin kahdessa lohkossa ja sekä Urbans että Erä voittivat oman lohkonsa. Ilman tappioita edennyt Urbans keräsi enemmän pisteitä ja saa finaaleihin kotiedun.

– Kotietu on iso asia, toivotaan ettei turhia jännitellä ja saadaan yleisö mukaan. Tällä alueella on hyvä salibandymeno päällä, joten toivotaan, että joku lajin ystävä tulee Hämeenlinnasta tai Lammiltakin kannustamaan. Ilmainen sisäänpääsy, Stenberg vinkkaa.

Pudotuspeleissä Urbans voitti helsinkiläisen SSV:n ja tamperelaisen Classicin. Tähän mennessä kauden 25 ottelusta saldona on 24 voittoa ja yksi tasapeli.

– Me ei olla ajateltu sen enempää, miten runkosarja sujui. Välieräsarjassa oli muutama sairastapaus. Nyt vaikuttaa siltä, että koko joukkue on vireessä. Koitetaan saada pojat kunnon lentoon, meillä on kokemusta useista finaaleista ja luulen, että se on meidän etu, myös Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana toimiva Stenberg ennakoi.

Asiasanat

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic