fbpx
Uutiset

Schumin lapset taloudellisesti tiukoilla

Michael Schumacher on yksi maailman suurituloisimmista urheilutähdistä, mutta tämä ei näy Formula 1:n moninkertaisen maailmanmestarin lasten tulotasossa.

Schumacherin vuotuiset tulot on arvioitu yli 60 miljoonaksi euroksi, mutta miljonäärin kahdeksanvuotias Gina-Maria-tytär ja pian kuusi vuotta täyttävä Mick-poika saavat viikkorahaa vain kaksi euroa viikossa eli yhteensä hieman yli 100 euroa vuodessa.

– Heidän täytyy oppia, että rikkaus ei ole itsestään selvää, Ferrari-kuski toteaa Stern-lehden haastattelussa.

Schumacher myöntää, että joskus lapset kyllä saavat varsin ylellisiä lahjoja. Esimerkiksi hänen isänsä osti lapsenlapsilleen pari vuotta sitten pienen mikroauton.

– Molemmista lapsista on kehittynyt hyviä kuskeja, Schumi kehaisee ylpeänä.

STT

Miehen haju uhkaa avioliittoa

Iranilaisnainen haluaa erota miehestään, koska yli vuoden peseytymättä olleen aviopuolison erittämä haju on käynyt sietämätt��mäksi, kertoo valtiollinen Iran-sanomalehti.

– Aviomieheni sanoo, ettei hän pidä vedestä eikä halua käydä suihkussa. Hän ei edes halua pestä naamaansa herätessään aamulla, 36-vuotias Mina-vaimo valittaa.

Minan aviomies vaikuttaa äärimmäisyyksien mieheltä, sillä pariskunnan mennessä naimisiin kahdeksan vuotta sitten hän kävi suihkussa kolme kertaa päivässä ja pesi kätensä vähän väliä.

– Äkkiä hän muuttui. Nyt kukaan, en minä, lapsemme eikä mieheni kollegat voi sietää häntä, Mina kertoo.

Avioeron saaminen on naiselle Iranissa ollut perinteisesti vaikeaa. Naisen täytyy pystyä todistamaan, että aviomies on laiminlyönyt tai pahoinpidellyt häntä tai on huumeiden käyttäjä.

STT

Vanity Fair nimesi parhaiten pukeutuvat

Amerikkalainen Vanity Fair -lehti on nimennyt vuoden parhaiten pukeutuvat. Listalle tunki peräti viisi brittiä.

Brittivärejä listalla edustavat Rolling Stones -yhtyeen kivikasvorumpali Charlie Watts, malli Kate Moss, näyttelijät Jude Law ja Sienna Miller sekä seurapiirikaunotar Jemina Khan.

Rapakon toiselta puolelta kärkipukeutujiksi yltivät jenkkinäyttelijä George Clooney, tv-show’n juontaja Oprah Winfrey sekä ohjaaja Sofia Coppola.

Parhaiten pukeutuvien listalle pääsi nyt kaksi ranskalaista. Armon saivat filosofi Bernard-Henri Levy ja Vogue-lehden Ranskan-version päätoimittaja Carine Roitfeld.

Länsimaiden ulkopuolelta listalle kipusi Jordanian kuningatar Rania.

Vaikka britit menestyivät listalla hyvin, tappiotakin tuli. Jalkapalloilija David Beckham putosi parhaiten pukeutuvien joukosta.

STT

Menot