fbpx
Uutiset

Sebastian Aho taputteli Minnesota-pelissä kaksi maalia ja ratkaisi Carolinalle voiton Minnesotasta

Carolina Hurricanesin keskushyökkääjä Sebastian Aho on aloittanut NHL-kauden riehakkaasti. Hänellä on kauden viidestä ottelusta neljä maalia ja kymmenen tehopistettä. Lauantaina hän järjesti Hurricanesille 5-4-voiton Minnesotasta iskemällä voittomaalin jatkoajalla.

Aho teki ottelussa myös 3-3-tasoituksen ylivoimalla, ja hänelle merkittiin syöttöpisteet Brett Pescen 2-1-maalista ja Justin Willimasin 4-4-tasoituksesta, jolla Hurricanes pääsi jatkoajalla.

Suoritusta juhlittiin värikkäin ilmauksin seuran Twitter-tilillä.

– Maalisyötön ansiosta Ahosta tuli seurahistorian viides pelaaja, joka on aloittanut kauden viiden ottelun pisteputkella, Twitterissä ihasteltiin Ahon napakkaa syöttöä, jonka Pesce ohjasi maalin edestä ylänurkkaan.

Aho haki syöttöpaikan vauhdikkaalla kierroksella siniviivan kautta aloituspisteen tuntumaan. Siinä yhdistyivät “vauhti ja oveluus”, seuraavassa tviitissä todettiin liekkien kera.

– Super-Sepe on aktivoitu, suitsutus jatkui Ahon tasoitusmaalin jälkeen.Aho kehui joukkueen sitkeyttäVoittomaalin Aho ampui puolustajan jalkojen välistä maalin alanurkkaan. Laukausta kiiteltiin Twitterissä laserintarkaksi.

– Human Torch, ihmispoltin. 10 pistettä viidestä ottelusta. Aho on noussut uudelle tasolle, suoritusta ylistettiin.

Myös päävalmentaja Rod Brind’Amour ihastui joukkueen peliin.

– Pelaajat noudattivat pelitapaamme, eivätkä antaneet periksi, Brind’Amour kehui NHL:n nettisivuilla.

– Tämä voitto tuntuu harvinaisen makealta, joten tätä voimme jopa hetken juhlia, vaikka meillä on tiukka peli huomenna Winnipegiä vastaan.

Myös Aho kiitteli joukkueen sitkeyttä.

– Nousimme kahdesti tappioasemasta, ja laitoimme tähän saakka yskineen ylivoimapelin kuntoon juuri, kun sitä tarvittiin. Se tuntuu hyvältä, Aho kertoi WRAL-uutissivustolla.

Ahon ketjutoveri Teuvo Teräväinen antoi ottelussa kaksi maalisyöttöä. Mikael Granlund viimeisteli Wildin neljännen maalin.

https://twitter.com/nhlcanes?lang=fi
https://www.nhl.com/news/carolina-hurricanes-minnesota-wild-game-recap/c-300904058
https://www.wralsportsfan.com/aho-gets-2nd-goal-in-ot-hurricanes-beat-wild-5-4/17914008/

Asiasanat

Menot