Uutiset

Sekä poliisipartio että ensihoitajat yrittivät elvyttää asemalaiturille Keravalla tapettua miestä – kiinni otettuja epäillään taposta

Surmatyötä edelsi poliisin tietojen mukaan joukkotappelu.
Arkistokuva.

Sekä ensimmäsenä paikalle ehtinyt poliisipartio että sen jälkeen tullut ensihoitoyksikkö yrittivät tuloksetta elvyttää Keravalla hengiltä pahoinpideltyä miestä. Vuonna 1962 syntynyt mies kuoli Keravan rautatieasemalla käydyn joukkotappelun seurauksena sunnuntaina aamuyöllä.

Poliisi on tiedottanut ottaneensa tapaukseen liittyen kiinni vuonna 1986 syntyneen miehen ja vuonna 1981 syntyneen naisen. Heitä epäillään taposta. Sekä epäillyt että uhri ovat maahanmuuttajataustaisia, mutta poliisi ei yksilöi heidän kansallisuuttaan.

Poliisin käsityksen mukaan henkirikos on tapahtunut samassa paikassa, josta uhri löytyi eli asemalaiturilla.

– Sivullisen henkilön hätäkeskukseen tekemän ilmoituksen perusteella paikalle tullut poliisipartio yritti elvyttää uhria. Sen jälkeen elvyttämistä jatkoi ensihoitoyksikkö, mutta valitettavasti uhri siitä huolimatta menehtyi, kertoo komisario Mikko Kiiski Itä-Uudenmaan poliisista.

Varsinaista henkirikosta on edeltänyt joukkotappelu. Poliisi ei ole tarkentanut siihen osallistuneiden määrää eikä sitä, miten henkirikos on tehty.

– Tapahtumien keskiössä ovat olleet nämä kolme henkilöä, Kiiski viittaa epäiltyihin ja uhriin.

– Käsityksemme mukaan tapauksesta on silminnäkijähavaintoja, koska tapahtuneesta ilmoitettiin hätäkeskukseen sivullisen toimesta.

Menot