Uutiset

Seksin osto kriminalisoitava

Olin demarinuorten liittokokouksessa, missä kyseinen asia herätti runsaasti keskustelua ja jakoi liittokokousedustajien mielipiteet aikalailla tasan.

Itse kallistuin seksin ostamisen kiellon kannalle.

Olen itse lukenut psykologiaa. Päällimmäisenä perusteenani seksin oston kiellolle on, mitä naisen psyykelle itsensä myyminen useille miehille aiheuttaa?

Miten ainakaan herkemmän naisen psyyken terveys kestää itsensä alistamista ja nöyryyttämistä ja jopa väkivallan pelkoa?

Onnellista itseänsä myyvää naista ei ole olemassakaan. On vain hyvin onnettomia ja hieman vähemmän onnettomia. Sitä kukaan miehen aivoilla varustettu ei voi ymmärtää.

Minkälaiset naisen mahdollisuudet normaaliin parisuhteeseen ovat naisen myydessä itseään?

Kyse ei ole moralisoinnista.

Normaalin onnellisen parisuhteen on mielestäni jokainen nainen ansainnut. Seksuaalinen tyydytys pitäisi saada mieluiten parisuhteesta.

Valvonnalla pystytään ehkäisemään seksin myynnin katoamista ”maan alle”. Kyse on poliisien määrästä ja halusta valvoa kyseistä kieltoa.

Seksiä myydessä myös sukupuolitaudit leviävät. Erityisesti Virosta ja Venäjältä sukupuolitaudin tuliaisiksi tyttöystävilleen tuovat miehet ovat ongelma. Kuvottavaa!

Minkälaisen kuvan itseänsä myyvät naiset antavat yleensäkään, miten ketä tahansa naista saa kohdella. Oman elantonsa itseänsä myymällä saavien naisten taloudellinen tilanne täytyy ratkaista muilla keinoilla.

Päivi Turkki

Hämeenlinna

Mainos