fbpx
Uutiset

Seksuaalineutraali avioliitto murtaa kristillisen arvoperustan

Toisin kuin eräässä vaiheessa näytti, homoaktivistit eivät ole kiinnostuneita siitä, että heidät jätettäisiin rauhaan, tai siitä, että he saisivat samat oikeudet kuin muut. Heidän tavoitteena on luoda yhteiskunta, jossa perinnäiset uskonnolliset näkemykset homoseksuaalisuudesta ja avioliitosta lainsäädännössä ja yhteiskunnallisessa keskustelussa nähdään rotu- ja etnisenä syrjintänä.

Uskonnolliset ihmiset leimataan kiihkoilijoiksi, vaikka he puolustavat arvostamiaan vakaumuksia. Kulman takana heitä syytetään oikeudessa siitä, että he ovat julkisesti esittäneet näitä vakaumuksiaan. Se mikä alkoi tiettyjen oikeuksien vaatimisena, on nopeasti ja äänekkäästi muuttumassa hyökkäykseksi ilmaisuvapautta ja omantunnonvapautta vastaan.

Yhteiskunta ja vihreät saavat tehdä mitä vaan, jos demokratia sellaisen oikeuden suo. Vaaleissa tästä oikeusministeri Tuija Braxin avauksesta ja puolueiden perinteisiä kristillisiä arvoja polkevasta politiikasta tulee nyt aito kysymys. Äänestysoikeuden lisäksi minun oikeuteni on ilmoittaa valtiolle samana päivänä, jolloin avioliitto on seksuaalineutraali, että oma “yhteiskunnallinen osa” ns. avioliitostani on purkautunut, koska tulkitsen teologina ja pappina, että instituutiolta on viety sen sisältämä kristillinen arvoperusta.

En avioitunut maallis-juridisista syistä, vaan rakkaudesta vaimooni ja Jumalaan.

Ismo Valkoniemi

pappi, teologi ja toiminnanjohtaja

Janakkala

Menot