Uutiset

Selkä suorana loppuun saakka

Jääkiekkoliigan pudotuspelien ulkopuolelle tänä keväänä jäävä HPK aikoo hyvästellä kotiyleisönsä ryhdikkäällä esityksellä. Joukkue kohtaa tiistaina kauden viimeisessä kotiottelussaan Vaasan Sportin.

– Haluamme tarjota Ritariareenan yleisölle hienon kauden päätöksen. Pelaamme koko lailla samalla miehistöllä kuin lauantaina Raumalla Lukkoa vastaan. Haluan muun muassa, että Juuse Saros pelaa maalissa, sillä se on hänen viimeinen kotiottelunsa liigapaidassa, muistuttaa HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen.

HPK:n yhdestoista sija liigan sarjataulukossa varmistui lauantain Lukko-ottelussa. Kaksi viimeistä runkosarjan ottelua (kausi päättyy torstaina TPS-otelulla Turussa) joukkue saa pelata vailla paineita.

– Haluamme lähteä kesälomalle voitolla. Joukkue on tehnyt yhdessä hommia huhtikuusta saakka ja nyt ovat edessä viimeiset yhteiset tapahtumat. Torstain Turun pelin jälkeen joukkue hajoaa, mutta sitä ennen haluamme nauttia vielä peleistä, Arvonen sanoo.

Myös Kerhon hyökkääjä Eero Somervuori lupaa joukkueensa painelevan sata lasissa tiistain ottelussa.

– Ilman muuta kausi pitää hoidella loppuun sakka kunnialla ja kiittää kotiyleisöämme. Totta kai lauantain pelin jälkeen hieman ketutti, mutta meillähän oli aikaa 58 ottelua hoidella itsemme pudotuspeleihin, Somervuori pohtii. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

27.11.2020

Fingerpori

comic