Uutiset

Siniset Engelit pääsi taas vauhtiin

Paukun naisten kakkosjoukkue takoi juoksuja hurjalla tahdilla lauantaina Hämeensaaren kentällä pelatussa suomensarjan ottelussa. Siniset Engelit voitti helsinkiläisen Roihun mennen tullen jaksoin 2–0 (15–0, 19–0).

Pelinjohtaja Mikael Mantilan luotsaama joukkue ylsi todella vahvaan esitykseen. Kotijoukkue oli vauhdissa varsinkin molempien jaksojen avausvuoroilla. Molemmat vuoroparit Paukku hoiteli juoksuin 8–0.

– Nyt meillä oli kyllä tiivis paketti, jolla ylsimme varsin napakkaan esitykseen. Voitto teki taas hyvää, sillä meillähän oli alla kahden pelin lyhyt tappioputki lohkokärki Haminalle, nauroi Mantila.

– Koko joukkue pelasi hyvän ottelun. Kokeneen Leenä Myllyn paluu joukkueeseen teki hyvää pelillemme, arvioi Mantila.

Paukun tehokkain oli Lotta Immonen, joka löi kaksi kunnaria ja kahdeksan tavallista juoksua. Tuotujen saldokin oli Immosella komea (kuusi juoksua).

Myös Maarit Lindberg ylsi komeisiin lukuihin (1+4/7). Marjukka Mäkinen löi niin ikään kunnarin ja neljä tavallista ja toi yhden juoksun. Terhi Mantila urakoi puolestaan lukemat 5/2.

Juoksuja löivät ja toivat lisäksi Leena Mylly (2/2), Tuulia Väisänen (1/7), Emmi Alatalo (1/1), Erja Kivilahti (1/1), Sanni Järveläinen (0/6) ja Niina Sovelius (0/1).

Paukku jatkaa kotipeliensä sarjaa keskiviikkona kohtaamalla kello 18 alkavassa ottelussa Espoon Pesiksen. HäSa

Asiasanat