fbpx
Uutiset

Siniset Engelit sammuttivat Roihun nopeasti

Hämeenlinnan Paukun naisten kakkosjoukkue ei antanut Roihulle mahdollisuutta aiheuttaa ensimmäistä pistemenetystä tämän kauden Suomensarjassa. Paukku murskasi helsinkiläiset vieraskentällä keskiviikkoiltana tylyin luvuin 2–12, 2–7. Menoa ei hidastanut sekään, ettei edustusjoukkueen pelaajia ollut tällä kertaa lainaksi yhtään.

Ensimmäinen jakso ratkesi käytännössä ensimmäisen vuoroparin lopettavalla vuorolla, jolla Paukku iski viisi juoksua. Kolmannen lopettavalla syntyi seitsemän lisää ja Roihu oli henkisesti sammutettu. Toinen jakso oli tasaisempi, mutta aloitusvuoron kolme juoksua riittivät lopulta jaksovoittoon ja täyteen pistepottiin.

Vaikka kolmostilanteetkin menivät vieraille 16–35, Paukku ei ollut pelinjohtaja Mikael Mantilan mielestä parhaimmillaan. Roihun heikko ulkokenttä olikin hämeenlinnalaisten voiton tae.

– Parissa viime pelissä meillä on ollut nouseva trendi, mutta tänään otettiin vähän takapakkia. Ne hetket, kun pelasimme hyvin, todella pelasimme hyvin. Ulkopelimme on sellainen, että siihen voi nojata, Mantila arvioi.

Sinisten Engelien tehonainen oli Lotta Immonen (1+6/3), joka huipensi ensimmäisen jakson juoksumyllyn kunnariin. Palkinnot pokkasivat kakkospolttaja Eveliina Vartiainen, joka toi myös kaksi juoksua sekä kaksi juoksua lyönyt ja neljä tuonut lukkari Oona Svärd.

Suomensarjajoukkueen pelit jatkuvat ensi torstaina paikallisottelulla Janaa vastaan Janakkalan Kansanpuiston uudella tekonurmella. HäSa

Asiasanat

Menot