Uutiset

Sinkkonen iski mestariksi

Sunnuntaina Espoossa käydyissä potkunyrkkeilyn SM-finaaleissa Kushin-Kanin ottelijat saavuttivat kaksi mitalia.

Alle 52 kg:n sarjassa otellut Anna-Kaisa Hokkanen sai vastaansa Vantaan Kamppailukeskuksen Hanna Raatesalmen. Tiukan väännön jälkeen vantaalainen väänsi 2–1-voiton Hokkasesta.

– Olen aikaisemmin tällä kaudella voittanut Hannan ja nyt yhdessä tärkeimmistä kisoista hän vei voiton, Harmittaa aivan älyttömästi, mutta tällaista tämä urheilu välillä on. Nyt kuitenkin pidän hetken lomaa ja sitten valmistaudun kuukauden päästä käytävään Unkarin World Cupiin, Hokkanen kertoo.

Alle 65 kg:n otellut Virve Sinkkonen kirkasti viime vuoden pronssin kultaiseksi. Hän sai finaalissa vastaansa myös vantaalaisiskijän, Kaisa Musikan. Ottelu oli täysin Sinkkosen kontrollissa ja voitto selvin tuomaripistein 3–0.

– Lähdin täysillä päälle ja pidin hyvän liikkeen päällä, se tehosi loistavasti. Olen jonkin verran sairastellut kevään aikana, mutta kaikki onnistui täydellisesti näihin kisoihin, sanoo Sinkkonen. – Tästä on hyvä jatkaa taas seuraaviin kisoihin. Nyt pieni lepo ja kohti uusia kisoja, hän jatkaa.

Sunnuntaina käytiin yhteensä 15 finaaliottelua. Päätuomarina sunnuntaina olin Kushin-Kanin Jukka Mikkonen. Kushin-Kanin valmentajina olivat Anna-Leena Riekkola, Shamil Seifulla ja Toni Huikkola.

Asiasanat

Päivän lehti

30.3.2020