Uutiset

Sisaruuskateus on suomalainen keksintö – Suhosen bisnessisarukset ovat tottuneet peilaamaan toisiaan: Kun Paola painaa kaasua, isosisko Pirjo jarruttaa

Ivana Helsinki -tuotemerkin perustajat Pirjo ja Paola Suhonen olivat lapsena aina yhdessä. Nyt sisarukset jakavat työarjen, mutta heillä on omat kaveripiirinsä. Siinä missä nuorempi Paola on räväkkä ja seikkailunhaluinen, isosisko Pirjo on rauhallinen ja turvallisuushakuinen. Erimielisyyksiä setvitään joskus huutamalla. Sisaruutta tutkinut psykologi toteaa, että perheiden roolit voivat joskus jäädä päälle. Mutta vaikuttaako syntymäjärjestys todella persoonallisuuteen?
Pirjo ja Paola Suhonen ovat varsin erilaisia luonteita: isosisko Pirjo on harkitsevainen, kun taas pikkusisko Paola haluaisi, että asiat tapahtuisivat mahdollisimman nopeasti. Siskokset muuttivat yrityksensä edustustilat ja toimiston Itä-Helsingin Marjaniemeen lähelle lapsuudenkotiaan.

Pirjo ja Paola Suhonen kertovat sisaruudestaan uudessa toimitalossaan, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä heidän lapsuudenkodistaan Itä-Helsingin Marjaniemessä. Siellä asuvat yhä Senja-äiti ja Pentti-isä, joihin sisaruksilla on lämmin suhde. Pirjo: "Ilman...

Ivana Helsinki -tuotemerkin perustajat Pirjo ja Paola Suhonen olivat lapsena aina yhdessä. Nyt sisarukset jakavat työarjen, mutta heillä on omat kaveripiirinsä.
Siinä missä nuorempi Paola on räväkkä ja seikkailunhaluinen, isosisko Pirjo on rauhallinen ja turvallisuushakuinen. Erimielisyyksiä setvitään joskus huutamalla.
Sisaruutta tutkinut psykologi toteaa, että perheiden roolit voivat joskus jäädä päälle. Mutta vaikuttaako syntymäjärjestys todella persoonallisuuteen?

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

19.10.2020

Fingerpori

comic