Uutiset

Skandaalit ryvettävät katolista kirkkoa

Katolinen kirkko tuntuu olevan pedofilian pesä. Siltä tuntuu, kun päivittäin kuulee uutisia maailmalta. Katoliset piispat ja papit ovat syyllistyneet vakaviin väärinkäytöksiin. On kummallista, että paavi on jättänyt monet näistä teoista tuomitsematta.

Ovatko katolisen kirkon pyhäköt muodostuneet pedofilian ympärille, jotta sielunpaimenet voisivat niissä tyydyttää halujaan? Samalla saarnataan muodon vuoksi nuhteettomien elämäntapojen puolesta.

Miksi maallinen oikeus ei ole puuttunut tähän kirkon suojissa harjoitettuun pedofiliaan millään tavalla? Uusia tapauksia tulee julki lähes päivittäin. Onko näillä hirvittävillä teoilla kirkon hiljainen siunaus. Tekijä voi olla melko varma, että yhteisö ei millään tavalla rikoksiin puutu.

Vastaavia tapauksia on joskus ollut myös luterilaisessa kirkossa, mutta erityisesti tämä tuntuu olevan vitsauksena juuri katolisessa kirkossa.

Syy löytyy katolisen kirkon sisältä, joka kieltää papeilta avioliiton. Tämän vuoksi homoseksuaalit saattavat hakeutuvat katolisiksi papeiksi.

Jotain mätää katolisessa kirkossa, mutta selvinneekö asia koskaan, kun oikeutta jakavat piispat ja paavi.

Rauno Jokiniemi

Noormarkku

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic