Uutiset

Skender jatkaa HPK:n lentopallojoukkueessa

Hämeenlinna. Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava HPK on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kroatialaisen yleispelaajan Marina Skenderin kanssa.

Skender aloittaa syksyllä jo neljännen pelikauden HPK:ssa. 184-senttinen Skender tuli Kerhoon 2010 amerikkalaisesta yliopistojoukkueesta. Sitä ennen hän oli luonut lentopallouraansa Kroatian pääkaupungissa Zagrebissa juniorijoukkueissa.

Menestystä ja kunniamainintoja Skender on saavuttanut kaikissa pelaamissaan joukkueissa roppakaupalla. Suomessa pelatessaan Marina Skender on ollut jatkuvasti pistetilastojen kärjessä.

HPK:n päävalmentaja Kai Stenius on tyytyväinen Steniuksen jatkopestistä.

– Marina on naisten liigan taitavimpia pelaajia, ehkä taitavin, ja joukkue voi olla tyytyväinen jatkosopimukseen. Skender on lisäksi ihmisenä sekä valmennettavana loistava persoona, Stenius kuvailee.

Skender on viihtynyt hyvin Kerhossa. Kuukauden akillesvaivoista kärsinyt urheilija on palannut kokoonpanoon sopivasti kevään tärkeiden otteluiden lähestyessä.

HPK neuvottelee parhaillaan myös muiden nykyisten pelaajiensa kanssa. Lisäksi seuran kiikarissa on muutama lupaava nuori pelaaja, joille HPK haluaa antaa mahdollisuuden kehittyä huippupelaajaksi. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

8.4.2020