Uutiset

Sokea kana löytää jyvän

Myös sokeiden pitää päästä tappamaan, tuumivat Texasin lainsäätäjät. Ampuma-aseita suosiva osavaltio valmistelee lainmuutosta, joka päästäisi sokeat metsästämään lasertähtäimillä.

Toinen vaihtoehto olisi se, että sokeiksi luokitellut ihmiset saisivat käyttää metsästysaseita, jotka osoittavat kohteen valolla.

– Tämä avaa metsästyksen huvit entistä useammille ihmisille. Aloite on mielestäni loistava, hihkuu lakialoitetta puoltava republikaaniedustaja Edmund Kuempel.

Texasin nykyiset lait kieltävät kaikilta lasertähtäimet. Myös kohteen valolla osoittavat aseet ovat kiellettyjä, sillä eläimet yleensä jähmettyvät paikalleen jos ne joutuvat valokeilaan.

Käytännössä lainmuutos päästäisi metsästämään henkilöitä, jotka näkevät jonkin verran mutta jotka on määritelty sokeiksi.

”Onko poliisissa? Huumeeni on ryöstetty!”

Kansasin Wichitassa asusteleva mies olisi voinut miettiä kahdesti ennen kuin pirautti kotoaan hätänumeroon 911.

– Katkaistulla haulikolla minua uhannut mies varasti marihuanani, tuohtunut uhri ilmoitti poliisille.

Miehen suuttumusta lisäsi se, että varastetun huume-erän arvo kohosi 800 euroon. Poliisit saapuivat uhrin kutsumina tämän kotiin, mutta virkavallan vierailu ei sujunut aivan kuten Wichitan Rikoksen uhrit -järjestön todennäköinen tuleva puheenjohtaja oli kaavaillut.

Poliiseilla oli mukanaan huumekoira, ja muutenkin virkavalta oli kiinnostuneempi miehen asunnosta kuin ilmoitetusta ryöstöstä. Lisää marihuanaa löytyi, ja poliisit veivät miehen mukanaan.

Mies viettää nyt aikaansa telkien takana. Hänen niskaansa ropisee pian syyte poikineen. Koko sopan käynnistänyttä ryöstäjää ei poliisi toistaiseksi ole tavoittanut.

Hayekille filmitunnustus alastonkohtauksesta

Elokuvatähti Salma Hayek on saanut jonkin verran arkaluontoisen tunnustuksen. Hänet palkittiin elokuvavuoden parhaasta alastonkohtauksesta.

Tunnustuksen jakoi nettisivusto MrSkin.com. Palkinto tuli Hayekin ja Colin Farrellin vedenalaisesta seksikohtauksesta elokuvassa Ask The Dust.

Kakkossijalle noteerattiin Gretchen Mol osastaan leffassa The Notorious Bettie Page. Kolmoseksi nakuili Jennifer Aniston filmissä The Break-Up.

STT

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic