fbpx
Uutiset

Sormusherrasta rahariita

Taru sormusten herrasta -saaga kuvaa pahaa sormusta, joka kylvää ympärilleen riitaa ja tuhoa. Liekö kertomuksella itsellään samoja vaikutuksia, sillä Sormusherra-elokuvista on nyt syntynyt rahariita.

Sormusfilmien trilogian ohjaaja Peter Jackson on haastanut oikeuteen tuottajayhtiö New Line Cineman. Jackson väittää, että New Line Cinema petkutti Jacksonin omalta yhtiöltä tuloja, jotka sille olisi pitänyt maksaa ensimmäisestä Sormusherra-elokuvasta.

Haasteen mukaan filmi Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit on tuottanut yksin pääsylipputuloina 870 miljoonaa dollaria (665 milj. euroa). Tämän päälle tulevat muun muassa leffan dvd-version myyntitulot.

STT

Backstreet Boys yrittää paluuta

Poikabändit tavataan leimata päiväperhosiksi, jotka tulevat ja menevät. Suosion kukkuloilla taannoin paistatellut Backstreet Boys yrittää nyt todistaa väitteen perättömäksi.

Backstreet Boysin paluu käynnistyy uudella singlellä tässä kuussa. Sinkkua seuraa kesäkuussa albumi nimeltä Jive.

– Pyydämme vain sitä, että annatte meille mahdollisuuden, jenkkibändi korostaa.

Backstreet Boys esiintyi lupaavasti, kun se vieraili äskettäin Beach Boys -legendan Brian Wilsonin juhlakonsertissa. Wilson itse ilmoitti pitäneensä bändin esitystä eräänä juhlaillan parhaista.

– Meidän musiikkimme on aikuistunut, lupaa Backstreet Boysin jäsen Howie Dorough.

STT

Geena Davis presidentiksi tv:ssä

Näyttelijä Geena Davis astuu melkoisen isoihin saappaisiin. Geena on pestattu tv-sarjaan esittämään Yhdysvaltain ensimmäistä naispresidenttiä.

Geenasta tulee pressa ABC-yhtiön sarjassa Commander in Chief.
Renny Harlinin entinen siippa Davis on palkittu filmityöstään Oscarilla. Geena sai vuonna 1989 Oscarin naissivuosasta elokuvassa Yksinäinen matkailija. Parhaiten Davis tunnetaan kuitenkin voimallisesta roolistaan filmillä Thelma ja Louise.

Tuo osa toi hänelle naispääosan Oscar-ehdokkuuden.

STT

Rukoilija livahti Mel Gibsonin asunnolle

Ohjaaja ja näyttelijä Mel Gibson on saanut huomata, että uskonnollisissa filmiteemoissa on omat riskinsä. Tähden vartioidun ja aidoin suojatun asunnon pihalta löytyi mies, joka ilmoitti tulleensa rukoilemaan Gibsonin kanssa.

Staran Malibun-asuntoon tunkeutunut Zack Sinclair ei ollut aivan tuntematon tuttavuus. Sinclair oli alkanut lähettää Gibsonille kirjeitä viime kesänä väittäen, että hän on saanut tehtävän Jumalalta.

Tunkeilijan sai kiinni Gibsonin talon ulkopuolelta sheriffi Mark Winn.

– Sinclair ei näyttänyt pystyvän uskomaan, että hänen ei anneta täyttää saamansa tehtävää, sheriffi todisti oikeudessa.
Mel Gibson ei itse kommentoinut tapausta. Näyttelijä on harras katolilainen.

Gibsonin hiljattain tekemä elokuva The Passion of The Christ kuvaa Jeesuksen viimeisiä tunteja. Kiistelty filmi on herättänyt närää juutalaisten keskuudessa.

STT

Menot