Uutiset

Steelers C2:lle jälleen voitto ja tappio

Hämeenlinnan Steelersin C2-joukkue pelasi salibandyn SM-sarjassa toisen osaturnauksen ja avausturnauksen tavoin saldoksi tuli voitto ja tappio. Molemmat pelit olivat tiukkoja.

Ensin Päijät-Hämeen Salibandyseura kaatui maalein 6–5 (2–1, 3–2, 1–2). Kahdesti maalasivat Jose Takala (2+1) ja Axel Salonen (2+0) sekä kertaalleen Samu Ojanen ja Santeri Hiltunen. Maalissa Aleksi Lappalainen otti 31 torjuntaa. Vastapäässä kertyi vain 17 torjuntaa.

Toisessa ottelussa kotiareenallaan pelannut Tikkurilan Tiikerit puristi päätöserässä voiton lukemin 7–6 (1–3, 2–1, 4–2). Jose Takala (2+1) iski jälleen kaksi maalia ja kertaalleen onnistuivat Janek Jokinen (1+2), Valtteri Koskinen (1+2), Samu Ojanen ja Miro Hakala. Maalissa Aleksi Lappalainen oli jälleen työllistetympi kuin virkaveli ja otti 23 torjuntaa.

Kahdeksan joukkueen lohkossa kärjessä on riihimäkeläinen RSS Panthers seitsemällä pisteellä. Steelers on kuudentena tasapistein lohkonelosen kanssa. Pistepörssin kärkikaksikkona on neljän pelin jälkeen Steelersin Jose Takala (11+3) ja Janek Jokinen (3+5). (HäSa)

Asiasanat