Uutiset

Steelers hakee liigapaikkaa

Salibandyliigassa pelaa ensi kaudellakin 14 joukkuetta edellyttäen, että kaikki sarjaan ilmoittautuneet joukkueet täyttävät liigan lisenssiehdot. Asiasta päätti Salibandyliiton hallitus torstaisessa kokouksessaan.

Hallitus päätti myös miesten liigan täyttöjärjestyksestä. Jos liigaan avautuu paikka uuden Eräviikingit-yhdistyksen perustaneilta Tapanilan Erältä tai Salibandyseura Viikingeiltä, vapautuva pääsarjapaikka täytetään kaudella 201415 käytössä olleen täyttöjärjestelmän mukaisesti.

Hämeen Sanomien saamien tietojen mukaan Eräviikingit on jo hakenut liiton jäseneksi ja seuraavaksi uusi seura voi hakea myös liigapaikkaa.

Sarjapaikkaa pääsee hakemaan näin myös hämeenlinnalainen Steelers, vaikka joukkue hävisikin liigakarsinnat raumalaiselle SalBalle. Liiton päätöksen mukaan Steelers on myös vuorossa ensimmäisenä täytettäessä sarjaa.

Steelersille Salibandyliiton päätös oli mieluisa uutinen. Seuran puheenjohtajan Tuukka Heinosen mukaan Steelers anoo liigapaikkaa piakkoin.

–  Ilman muuta haemme sitä. Asiastahan on jo pitempään puhuttu eri tahoilla, mutta se vaati ensin tietenkin liiton päätökset.

 – Uuden joukkueen kokoaminen on jo vauhdissa ja vahvistuksiakin on luvassa, Heinonen kertoo.

Salibandyliigaan nousi tänä vuonna suoraan Divarin mestari Lammin Salibandy. Liigasta putosi runkosarjassa viimeiseksi jäänyt lappeenrantalainen NST.

Asiasanat

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic