fbpx
Uutiset

Steelers haki tasapelin Sipoosta

Hämeenlinnan Steelers kartutti pistepussiaan lauantaina salibandyn Divarissa tasapelipisteellä. Steelers ja ÅIF päättyivät Sipoossa värikkäiden vaiheiden jälkeen 7–7 (2–2, 3–1, 2–4) -numeroihin.

– Alku oli tarkkaavaista ja olimme pelin päällä. Johdimme parilla maalilla, mutta sitten toisessa erässä olimme jo kolme maalia takaa-ajajana. Jaksoimme kuitenkin jauhaa ja pelata pallolla ja tulimme pikkuhiljaa tasoihin. Vastustaja kävi vielä johdossakin ja sillä oli paljon paikkoja, mutta pääsimme vielä kerran tasoihin, kertasi Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen ottelun kulkua.

Järvinen oli tyytyväinen pisteeseen.

– Tässä sarjassa vieraspisteeseen täytyy olla tyytyväinen. Samoin siihen, että tulimme jo kolmannen kerran kolmen maalin takaa tasoihin. Seitsemään päästettyyn maaliin ei voi tietenkään olla tyytyväinen, mutta toisaalta myös teimme seitsemän maalia, Järvinen sanoi.

Steelersin tehomiehiä olivat neljä maalia tehnyt Risto Parikka, kaikki Parikan maalit syöttänyt Ville Lastikka, 2+1-tehot iskenyt Aleksanteri Ihalainen ja 1+2-tehot saalistanut Samuli Hirvonen.

– Varsinkin parivaljakko Lastikka–Parikka on huikeassa lennossa tällä kaudella. Parru on tehnyt kahdessa peräkkäisessä pelissä neljä maalia kummassakin. Ihalainen pelasi viime pelin erinomaisesti ja oli taas erinomainen. Hän on alkanut liidaamaan ykköskenttää. Meillä on kaksi todella kuumaa kenttää tällä hetkellä ja käytännössä kahdella kentällä pelasimmekin, Järvinen kertoi. (HäSa)

Asiasanat

Menot