Uutiset

Steelers haki voiton Limingasta

Hämeenlinnalainen Steelers on aloittanut salibandyn miesten Divarin kahdella voitolla. Lauantaina Steelers kävi Limingan Niittomiesten vieraana hakemassa täyden pistepotin.

Lopussa meni jännäksi, vaikka ei Steelersillä suurta hätää ollut missään vaiheessa. LNM teki 7–6 (3–2, 4–1, 0–3) -kavennusmaalinsa nimittäin vain kaksi sekuntia ennen loppua.

Steelersin alku oli räväkkä. Se meni reilussa yhdeksässä minuutissa 3–0-johtoon Nico Jonaesonin (2+1), Ville Lastikan ja Timo Johanssonin (2+0) maaleilla.

Kotijoukkue tuli avauserässä vielä maalin päähän, mutta toisessa erässä Steelers meni menojaan Johanssonin, Julius Aaltosen (1+1), Aleksanteri Ihalaisen ja Jonaesonin osumilla.

Syöttöpinnoja hämeenlinnalaista ansaitsivat lisäksi Sami Saarinen (0+2), Jarno Mäkinen, Daniel Megyaszai ja Samuli Hirvonen.

– Kaksi erää pelasimme tosi hyvin. Se oli meiltä sitä omaa tekemistä. Viimeiset 20 minuuttia olivat puolustustaistelua. Joukkue puolusti kurinalaisesti. LNT:n maalit olivat tehtyjä maaleja, eivätkä johtuneet virheistämme.

Saarinen oli mielissään joukkueensa tulivoiman tasaisuudesta.

– Kaikki kolme kenttää saivat plusmerkkisen tuloksen ja maalivahti Juha Jokinen oli hyvä, valmentaja kehui.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Steelers on tehnyt yhteensä 17 maalia ja omiin pallo on ropissut 15 kertaa.

– Valmentajana toivoisin tietysti, että omiin menevien määrä tippuisi. Hyökkäyshän meillä on äärimmäisen kova. Tulivoimaa löytyy. Hyvällä joukkuepelaamisella pitäisi tilkitä omaa päätä, Järvinen tuumi.

Steelers jatkaa Divaria ensi lauantaina kotiottelulla Loviisan Toria vastaan. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic