Uutiset

Steelers jäi nollille Iittalassa

Turun Palloseura nappasi toisen kiinnityksen salibandyn liigapaikkaan voittamalla Steelersin naiset Iittala-hallissa selkein 6–0-lukemin. Vaikka TPS oli taidoltaan teräsnaisia edellä, ottelu oli lopputulosta tasaisempi. Suurin ero oli siinä, että TPS käytti maalipaikkansa, kun taas Steelers tuhri omansa.

Steelersillä oli heti alkuminuuteilla hyviä tekopaikkoja, mutta ratkaisuhetkillä eivät taidot tai edes tuuri riittäneet. Sama meno jatkui loppuun asti, eivätkä teräsnaiset läpiajoista ja ylivoimahyökkäyksistä huolimatta päässeet tolppaa lähemmäksi.

Steelersin päävalmentaja Toni Kankaanpää oli tappiosta huolimatta tyytyväinen omiensa otteisiin.

– Olen ylpeä joukkueesta. Lukemat olivat rumat, mutta meillä ei ole mitään hävettävää. Se on kuitenkin selvää, ettei peliä voi voittaa, jos maalisarake näyttää nollaa., Kankaanpää sanoi.

TPS teki yhden maalin ylivoimalla. Kaksi viimeistä se sai viimeistellä tyhjiin, kun Steelers haki kavennusta ilman maalivahtia. Kotijoukkueen maalissa pelasi Sara Seurujärvi, joka pysäytti pallon 27 kertaa. Vastustajan veskarilta Katja Lehtoselta ei vaadittu nollapeliin ihmeitä: siihen riitti 14 torjuntaa.

Ei päätä …pensaaseen

Toinen liigakarsintapeli keräsi Iittala-halliin 230 katsojaa, mistä Steelersin väki oli mielissään.

– Yleisö oli hienosti pelissä mukana, Kankaanpää kiitteli.

Ottelusarja jatkuu torstaina Turussa. Mikäli TPS voittaa, se säilyttää liigapaikkansa. Kankaanpään mukaan Steelers ei kuitenkaan kahden tappionkaan jälkeen ole laittanut päätä pensaaseen.

– Siitä lähdetään, että voitetaan ainakin yksi peli tässä ottelusarjassa ja tietysti seuraava kotiottelukin. Olemme jo osoittaneet, ettemme ole kaukana liigatasosta. Siinä ei olisi mitään järkeä, ettemme itse uskoisi itseemme, Kankaanpää huomautti. (HäSa)

Asiasanat