Uutiset

Steelers jatkaa Sihvosen komennossa

Salibandyliigassa sijalla kymmenen oleva Hämeenlinnan Steelers jatkaa tutussa komennuksessa myös ensi kaudella, kun seura päätti käyttää päävalmentaja Jussi Sihvosen sopimuksessa olleen option yhdestä lisävuodesta. Tiukasti pudotuspelipaikasta kamppailevalle seuralle Sihvosen jatkosopimus luo tarvittavaa työrauhaa tämän kauden peleihin, mutta takaa myös sopivan jatkuvuuden tulevaisuuteen.

Sihvosen mukaan päätös jatkosta syntyi varsin helposti.

– Tämä oli todella helppo päätös. Olen viihtynyt Steelersissä todella hyvin, ja halusin tällä sopimuksen allekirjoittamisella rauhoittaa tuon kevään pelkästään pelihommille, Sihvonen sanoo.

Sihvosen ensimmäistä päävalmentajavuotta on takana 19 runkosarjaottelun verran. Hän sanoo syksyn olleen pelien ja tulosten osalta vähän nihkeää.

– Sitä alkukautta voisi kutsua vaikka tutustumisvaiheeksi. Minulla on kuitenkin kovat odotukset sille työetiikalle ja muulle toiminnalle. Mutta nyt on tämä kausi saatu harjoitella harjoittelua, niin voimme heti ensi kauden alusta lähtien alkaa ottaa vähän enemmän tehoja irti tästä harjoittelusta, Sihvonen summaa.

Sihvonen ei halua lähteä vertaamaan itseään ja joukkuetta aiempiin vuosiin, mutta hän kertoo olevansa tyytyväinen siihen suuntaan, mihin joukkue on menossa.

– Uskon, että olemme yllättäneet ihmiset enemmän positiivisesti kuin negatiivisesti.

Ensi kaudella Sihvonen haluaa Steelersin olevan entistä urheilullisempi joukkue. Siinä riittää vielä haasteita.

– Meidän pitää pystyä olemaan urheilijoita kaiken aikaa, ei vain niinä hetkinä, kun olemme yhdessä. Sellaisen yleisen urheilullisuuden kasvattaminen on tavoitteena. Haluan tietynlaista ammattimaista otetta tähän toimintaan, vaikka amatöörilajista puhutaankin, Sihvonen tähdentää.

Steelersin toiminnanjohtaja Noora Lavonen on tyytyväinen Sihvosen jatkosopimukseen.

– Jussi tekee todella hyvää työtä sekä edustusjoukkueessa että koko seurassa. Hän on hyvä keulakuva meille, ja hän vie koko seuraa hyvin eteenpäin omalla panoksellaan. Tämän option käyttö oli täysin selvä asia, Lavonen kehuu. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic