fbpx
Uutiset

Steelers jatkaa Suomen cupissa

Steelersin miesten joukkue jyräsi voittoon lauantaisessa salibandyn Suomen cupin ottelussaan Vantaalla. Joukkue kukisti neljännen kierroksen pelissä Tikkurilan Tiikereiden akatemiajoukkueen selvin 10–3 (2–1, 3–2, 5–0) -luvuin.

2. divisioonassa pelaava Tiikerit-akatemia taisteli minkä taisi, mutta ei voinut erinomaisen vierasottelun pelanneelle Steelersille mitään.

– Tiikerit on nuori ja liikkuva joukkue, jota emme olisi missään nimessä voittaneet huonolla pelillä. Teimme lopussa maaleja tyhjiinkin, mutta kaikki kymmenen maalia kyllä ansaitsimme. Tämä oli meiltä erittäin hyvä ottelu, arvioi Steelerin päävalmentaja Jani Järvinen.

Kolmosketjun laitahyökkääjä Markus Sipronen oli hämeenlinnalaisten tehomies. Sentterin paikalta laitaan siirtynyt Sipronen oli liekeissä ja iski hattutempun ja antoi myös kolme maalisyöttöä. Maalinteossa onnistuivat myös Ville Lastikka (2+0), Julius Aaltonen (2+0), Aleksanteri Ihalainen, Nico Jonaeson ja Valtteri Niemi.

Steelersin maalivahdille Jaakko Vahtokarille kertyi 22 torjuntaa. Tiikereiden maalissa pelannut Aleksi Törnberg venyi puolestaan 24 torjuntaan.

Steelersin seuraava savotta on heti sunnuntaina kotikentällään Elenia-areenassa. Joukkue kohtaa kello 13.30 alkavassa Divrain ottelussa Pirkkalan Pirkat. HäSa

Asiasanat

Menot