Uutiset

Steelers kakkosen karsinta jatkuu

Hämeenlinnan Steelersin miesten kakkosjoukkueella oli nousupaikka 2. divisioonaan katkolla sunnuntai-iltana Jyväskylässä, mutta Diamonds hoiti kotiottelunsa maalein 6–4 (2–0, 3–2, 1–2) ja ottelusarja jatkuu.

Lauantaina Elenia-areenassa Steelers oli tehnyt vahvan nousun lopussa ja voittanut rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 5–4.

Toisessa kohtaamisessa Diamonds hallitsi jälleen pelin alkua ja eteni päätöserässä jo 5-2-johtoon. Steelers kiri jälleen viimeisellä vitosella maalin päähän, mutta ei onnistunut tasoituksessa. Loppulukemat syntyivät tyhjiin.

Steelersin pistemiehet olivat Timo Saarinen (2+0), Juho Ruotsalainen (1+1), Tommi Vienonen (1+0), Aleksi Rikassaari (0+1) ja Rasmus Karevaara (0+1).

– Ekassa erässä emme olleet ihan valmiita pelaamaan, mutta joukkueelta hieno nousu ja kaksi erää oli hyvää omaa tekemistä. Taas saimme loppukirin, mutta nyt ei riittänyt. Sarja on ihan voitettavissa ja nousupaikka otettavissa, totesi Steelersin päävalmentaja Mikko Koivistoinen.

Kolmas kohtaaminen on ensi sunnuntaina Jyväskylässä, sillä Diamondsilla on 2. divisioonajoukkueena karsinnassa kotietu ja kaksi peliä kolmesta pelataan sen kotiareenalla. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic