Uutiset

Steelers otti odotetusti takkiinsa Tampereella

Naisten salibandyliigaa tappioitta johtava Classic oli lukemien valossa juuri niin tyly emäntä Steelersille kuin odottaa saattoi. Sarjajumbona edelleen pisteittä oleva Steelers taipui Tampereella maalein 2–9 (0–3, 0–2, 2–-4).

Selvästä tappiosta huolimatta Steelersin päävalmentaja Toni Kankaanpää oli melko tyytyväinen omiensa otteisiin.

– Pystyimme pelaamaan omalla tasollamme, mutta tasoero on vain kova. Fyysisesti pysyimme vastustajan iholla, mutta nopeudessa hävisimme. Classicista löytyy myös rautaista osaamista maalintekopaikoissa, Kankaanpää mainitsi.

Kankaanpää kehui Classicia sarjan parhaaksi joukkueeksi, jonka ei tarvinnut puristaa sataa prosenttia voittaakseen. Steelerskin sai hänen mukaansa luotua hyvän määrän paikkoja, mutta maalinteossa onnistuivat vain Jenni Lehti ja Annamaija Tuloisela. Syöttöpisteet merkattiin Iida Hastille ja Katariina Niemelle.

– Siitä täytyy antaa hatunnosto joukkueelle, että Classic ei voinut antaa parhaiden pelaajiensa huilata, kuten he yleensä tekevät. Vaikka peli oli heiltä rutiininomainen suoritus, ykkösnimetkin joutuivat pelaamaan loppuun saakka. Maalivahteja usein haukutaan isojen häviöiden jälkeen, mutta meillä Sara Seurujärvi pelasi hyvän ottelun ja otti monia hienoja koppeja, Kankaanpää kehui.

Seurujärvi torjui ottelussa 32 kertaa. Classicin maalivahdille Kreeta Lakkalalle laskettiin 17 torjuntaa.

Steelers pelaa seuraavan kerran lauantaina Jyväskylässä Happeeta vastaan.

– Alkuminuutteja lukuun ottamatta Classic-peli oli meiltä hyvää tekemistä. Virheitä tietysti tuli, mutta kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis ja tästä on hyvä jatkaa lauantaille, Kankaanpää sanoi. (HäSa)

Iina Lainesalo

 

Asiasanat