Uutiset

Steelers päätti kautensa tyylikkäästi

Hämeenlinnan salibandy-ylpeys Steelers päätti kautensa sunnuntaina miesten divarissa vierasvoittoon. Keravalla vieraillut Steelers oli kotijoukkue Blackbirdsia parempi kolmannen erän nousunsa jälkeen maalein 8-6 (2-3, 1-1, 5-2).

-Oma iloisuus pysyi pelissä loppuun asti. Meillä oli paikkoja jo kahden ensimmäisen erän aikana, mutta maalin tekeminen oli taas vähän vaikeaa. Vastustajalta taisi loppua kolmannessa erässä vähän puhtikin, kun me jaksoimme painaa loppuun asti, kertasi Steelersin valmentaja Mikko Koivistoinen ottelua.

Ottelulla ei ollut merkitystä kummallekaan joukkueelle, mutta silti peli oli viihdyttävää ja yleisöön menevää.

-Olin positiivisesti yllättynyt pelin tasosta. Siinä oli hyvä vauhti ja tilanteita kummallakin, Koivistoinen kehui.

Steelers oli lopulta divarin kuudes. OLS varmisti suoran liiganousunsa Iittalassa jo pari viikkoa sitten. Karsintoihin lähtevät Tampereen Ilves ja espoolainen Indians. Omasta sarjapaikastaan karsivat vantaalainen Tikkurilan Tiikerit, kajaanilainen Papas ja Kirkkonummen Rangers.

-Meidän kautemme oli aika monijakoinen. Alku ei lähtenyt liikkeelle ihan niin kuin odottelimme. Sen jälkeen saimme pelistä vähän kiinni, mutta sitten meille tuli viiden ottelun tappioputki. Sen jälkeen yksinkertaistimme vähän peliämme ja olimme loppupeleissä pääsääntöisesti aika hyvin mukana. Kapea rinki näkyi kauden aikana jonkun verran, kakkosvalmentajan paikalta päävalmentajaksi kesken kauden Jarno Saarenkannan tilalle noussut Koivistoinen sanoi.

Steelersin maalareita Keravalla olivat Sami Saarinen (2+2), Iiro Nurminen (2+1), Miiro Maunula (2+0), Janne Ijäs ja Ville Neitola. Syöttöpisteen saivat Tuomas Mikkola, Jussi Korhonen, Tuomas Pulkkinen ja Matti Manninen.

-Saarinen pelasi hyvin, jo tehot kertovat sen. Koko ketju (Nurminen ja Aleksanteri Ihalainen) onnistui. Miiro Maunulan jalka liikkui koko pelin hienosto. Näillä näkymin viimeisen ottelunsa pelannut Jussi Korhonen oli pirteä ja Nykäsen Ilari maalissa hyvä, Koivistoinen löysi joukkueensa parhaat. (HäSa)