fbpx
Uutiset

Steelers PE2 09 Musta nousi ylempään haastajasarjaan

Steelers Musta joukkue matkusti tänään Pälkäneelle pelamaan haastajasarjan otteluita. Ohjelmassa oli pelit Kalvolan Keihästä ja SB Lujaa vastaan.

Ensimmäisessä pelissä Keihäästä ei ollut juuri vastusta meille ja peli päättyikin 12 maalin eroon kahden erän jälkeen 12-0.

Toinen ja sijoituksen kannalta ratkaiseva peli sitten pelattiinkin SB Lujaa vastaan. Peli oli alkuun varsin tasainen, kunnes Musta joukkue päätti ruveta jäähyilemään. Otimme muutaman jäähyn joista SB Luja rokotti ankaralla kädellä.

Erätauolla puolustajat popsivat itseluottamuspillereitä ja päättivät ratkaista pelin kuljettamalla pallon vastustajan maalille. Tämä kostautui ja äkkiä huomasimme olevamme 9-4 tappiolla.

Lopulta Mustat heräsivät taistelemaan kolmannessa erässä ja nousimme 9-7 tilanteeseen. Maalivahdin poisottokaan ei auttanut ja kärsimme kirvelevän kahden maalin tappion.

Voitollaan SB Luja nousi alempaan kilpasarjaan ja Steelers musta ylempään haastajasarjaan. Toivottavasti edessä on yhtä tiukkoja ja jännittäviä pelejä.

 

Pasi Kontio, valmentaja, Steelers PE2 09

Menot