fbpx
Uutiset

Steelers suli tasuriin

Steelersin miesten salibandyn Divarin kotiavaus sipoolaista ÅIF:aa vastaan oli odotetun tasainen. Kauden avauksensa LaSBille jatkoajalla hävinnyt kotijoukkue sai nyt taistelustaan palkinnoksi tasapelipisteen, vaikka enemmänkin olisi toden totta ollut tarjolla.

Ottelu eteni puolimatkan krouviinsa tasaisissa merkeissä niin kaukalossa kuin tulostaulullakin. Janne Oinonen vei kaksi kertaa vierailijat maalin johtoon, mutta Steelers kuittasi nopeasti Timo Johanssonin ja Valtteri Niemen onnistuessa. Johanssonille osuma oli jo kauden toinen, kun taas Niemen maali oli miehen uran ensimmäinen divariosuma.

– Kiva että onnistumisia tulee. Maali lämmittää aina. Treeneissä ja peleissä on sujunut ihan hyvin, vaikka ei pelaamisemme vielä valmista ole, tuumi Johansson.

Steelers meni ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon Tuomas Mikkolan ylivoimaosumalla, jonka ÅIF:n tuore hankinta Mikko Piippo kuittasi kuitenkin viidessä sekunnissa hienolla yksilösuorituksella.

– Peli oli hyvätasoinen, mutta hieman kyttäilevä. Meillä tuli enemmän virheitä. Oma esitykseni oli tänään huono, analysoi vähäsanainen Piippo pettyneenä.

Sitten parrasvaloihin astui sipoolaisten maalivahti Miika Kettunen. Nico Jonaeson heitti pallon puolesta kentästä maalille, jossa Ville Lastikka hipaisi palloon. Kettunen seisoi ”H. Moilasena” maalillaan, eikä edes ehtinyt torjunta-asentoon ennen kuin reikäpallo sujahti verkon perukoille. Torjuttavissa oli myös Mico Pihlajisen kaukaa lähtenyt 5–3-osuma, joka saatteli kotijoukkueen toiselle erätauolle kahden maalin johtoasemassa.

ÅIF:n vastuuvalmentaja Tomi Tarpio myönsi osittain maalivahtinsa epävarmuuden.

– Veskarimme voi ottaa maaleista jonkun osan piikkiinsä. Maalit olivat kuitenkin enemmänkin Steelersin hyvyyttä. Heidän pelikulttuuriinsa kuuluu ampua myös kauempaa. Ne olivat meille yllättäviä tilanteita.

Kolmannessa erässä ÅIF tuli sitten päälle kuin yleinen syyttäjä. Atte Huovisen kavennus- ja Piipon tasoitusmaalia oli seurata myös voitto-osuma, mutta Jaakko Vahtokari Steelersin maalilla venyi muutamaan huippupelastukseen.

– Jaskahan meille torjui jatkoajalla sen pisteen. Ilman Jaskaa emme olisi saaneet tästä pelistä pisteen pistettä, kehui Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen 27 kertaa ottelussa torjunutta Vahtokaria.

 

Asiasanat

Menot