Uutiset

Steelers venytti voittoputkensa neljään

Hämeenlinnalan Steelers jatkoi sunnuntaina mainioita esityksiään salibandyn Divarissa. Steelers kaatoi Iittala-halliin vieraaksi saapuneen uusikaarlepyyläisen Blue Foxin jatkoajalla maalein 8-7 (1-1, 3-5, 3-1, 1-0).

Steelersin sankari oli Iiro Nurminen, joka runnoi voittomaalin väkisin, kun jatkoaikaa oli pelattu ainoastaan 30 sekuntia. Neljä kertaa Blue Foxin verkkoa heiluttanut Nurminen piti huolen myös siitä, että peli edes meni jatkoajalle. Hän tasoitti vieraiden maalin johdon kolmannen erän lopussa.

-Nousimme tasoihin räkämaalilla ja sellainen oli voittomaalikin. Ensimmäinen oli epäonnistunut laukaus ja toisessa runnoin vain maalin takaa. Ikinä ennen en ole vanhanaikaisella salibandyssa maalia tehnyt, Nurminen jutteli.

Nurmisen lisäksi neljän pisteen iltaan ylsi 0+4-tehot värkännyt Jussi Korhonen. Miiro Maunula teki kaksi maalia ja kerran maalinteossa onnistuivat puolustaja Roope Vainio ja Janne Ijäs.

Ansaittu voitto

Kotijoukkueen voittoa voi pitää ihan ansaittuna. Steelers oli parempi varsinkin kolmannessa erässä, vaikka ottelu tiukaksi menikin. Myös toisen erän alussa isännät iskivät nopeaan tahtiin maaleja ja johtivat 4-2, mutta sen jälkeen Blue Fox rokotti keskialueen harhasyötöistä.

-Toisessa erässä ei ollut kovin monta laukausta, joka ei olisi mennyt maaliin. Nykäsen Ilari nosti tasoaan hienosti kolmanteen erään. Hän palasi ensimmäisen erän tasolleen, sanoi Steelersin valmentaja Mikko Koivistoinen.

-Meille tuli toisessa erässä myös paljon pallonmenetyksiä, joista vastustaja iski maaleja. Niistä puhuttiin jo ennen peliä, mutta kummasti järkevä pelaaminen ei vain aina tule mukaan kentälle. Kolmanteen erään yksinkertaistimme ja veimme laitoja pitkin pallon päätyyn, Koivistoinen sanoi.

Neljäs peräkkäinen

Steelers on pelannut reilun kahden viikon aikana neljä kotiottelua ja voittanut ne kaikki. Ennen kotivoittojen putkea se saalisti kolme pistettä kahdesta vierasottelustaan, joten vuosi 2012 on sujunut hämeenlinnalaisilta hyvin.

-Parilla yksilöllä on tällä hetkellä huikea putki päällä. Tuntuu, että heillä onnistuu kaikki. Nurminen on yksi heistä, hänellä on mainio flow pelissään, mutta monta muutakin onnistujaa on. Pidämme peliä simppelinä, emmekä yritä liikaa sellaista, jota emme osaa. Painotamme myös sitä, että jokainen pelaa vahvuuksillaan. Kaikki eivät kuitenkaan ole samanlaisia pelaajia, Koivistoinen mietti syitä hyvään pisteputkeen.

Hän jakoi tunnustusta myös seuran B-nuorille, jotka ovat olleet mukana edustusjoukkueen harjoituksissa.

-Olemme saaneet harjoituksiin miesvahvuutta. Meillähän on sairaspenkillä lähes yksi joukkueellinen pelaajia lisää.

Blue Foxille viikonloppu oli ankea. Lauantaina se kärsi tappion Forssassa Fosulle, ja sunnuntaina tuli turpaan Iittalassa. (HäSa)

Mainos