Uutiset

Steelersillä menee lujaa liigassa

Hämeenlinnalainen Steelers on yltynyt melkoiseen menoon salibandyn miesten liigassa. Kauden vaisusti aloittanut joukkue tuuletti lauantaina Helsingissä jo neljättä perättäistä voittoaan kukistamalla sarjajumbo M-Teamin selvin luvuin 12–4 (2–1, 4–1, 6–2).

Voitollaan Steelers kohenteli melkoisesti asemiaan sarjataulukossa. Joukkue on jo yhdeksäntenä, ja vain pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen sai miehistöstään paljon irti lauantaina.

– Olen todella tyytyväinen varsinkin ottelun jälkimmäisen puolen tunnin peliin. Esitimme todella kypsää peliä johtoasemassa ja pystyimme vielä iskemään koko ajan lisää maalejakin. Pelimme on ollut jo aika pitkään hyvässä kunnossa, mutta nyt pystymme mittaamaan sitä ulos pisteidenkin arvoisesti, Sihvonen kuvaili.

Maaleja M-Teamin kaadossa iskivät hyvän ottelun pelannut puolustaja Teemu Metsälä (2+2), Timo Johansson (2+1), Nico Jonaeson (2+0), Miiro Maunula (2+0), Iiro Nurminen (1+1), Valtteri Niemi (1+1), Daniel Megyaszai (1+1) ja Teuvo Kinnunen (1+0). Maalisyöttöjä puolestaan tarjoilivat Aleksi Kulmala (0+3) ja Jere Liljenbäck (0+1).

Steelersin sankareita oli myös maalivahti Tomi Aaltonen, joka torjui 25 kertaa. Kentän toisessa päässä palloja napsinut M-Teamin veskari Simo Metsikkö kokosi 17 torjuntaa.

Steelers on saanut riveihinsä myös kolme uutta pelaajaa. Joukkueen vahvuuteen ovat liittyneet puolustaja Tuomas Mikkola, keskushyökkääjä Timo Kankaanpää ja maalivahti Juha Jokinen.

Mikkola pelasi jo viime kaudella Steelersissä, mutta piti taukoa alkukauden. Kankaanpää puolestaan palaa Hämeenlinnaan 2. divisioonassa pelaavasta Mikkelin Hatsinasta, jossa mies pelasi kolme ja puoli kautta. Jokinenkin on tuttu mies hämeenlinnalaisille salibandyn ystäville. Hän palaa liigarinkiin Kalvolan Keihään 3. divisioonajoukkueesta.

– Tuomas ja Timo olivat liigakehissä jo tänään, ja Juhakin pääsi kokeilemaan pelaamista jo perjantaina seuramme kakkosjoukkueessa. Koko kolmikko on oikein tervetullut ryhmämme ja sopii tarpeisiimme, päävalmentaja Sihvonen uskoo.

Hämeenlinnalaiset jatkavan liigapelejään ensi lauantaina kohtaamalla Elenia-areenassa raumalaisen SalBan. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

25.11.2020

Fingerpori

comic