Uutiset

Steelersillä nihkeää kotonaan

Hämeenlinnan Steelersin pistepussi täyttyy tuskaisen hitaasti salibandyn Divarissa. Joukkueella on takanaan kolme ottelua, mutta saaliinaan vain kaksi sarjapinnaa.

Syksyn toisen tasapelinsä Steelers kirjasi sunnuntaina Iittala-hallissa vastustajaan espoolainen Westend Indians. Kotijoukkue johti ottelua neljä kertaa, mutta joka kerta vastustaja nousi rinnalle numeroihin 4-4 (1-0, 2-3, 1-1, 0-0) päättyneessä ottelussa.

Steelersillä oli paikkoja ratkaista ottelu moneen otteeseen. Jatkoajallakin liippasi läheltä, mutta kakkosketjun taitava laitahyökkääjä Iiro Nurminen laukoi avopaikasta pallon inkkariveskari Marek Oigen kypärään.

-Paikoista pitäisi panna pikkuhiljaa palloja maalinkin. Jokaisen kentällisen pitää pystyä paljon parempaan, Nurminen sanoi.

Nurminen oli joukkueensa tehomies maalillaan ja kahdella syötöllä. Maalinteossa hämeenlinnalaisista onnistuivat myös puolustajat Janne Uotila ja Jarno Mäkinen sekä hyökkääjä Janne Ijäs.

Indiansin osumista vastasivat Arttu Mäkitörmä, Robert Olenius, Toni Koskela ja Sami Niskanen. Myös espoolaisilla oli paikkoja useampaankin maaliin, mutta Steelersin maalivahti Ilari Nykänen yksi muutamaan huippupelastukseen. Nykänen torjui kaikkiaan 33 indiansvetoa.

Huonosti ei pelannut vastustajan veskari Oigekaan, joka venyi 26 torjuntaan.

”Näyttää jo paremmalta”

Steelersin ja Indiansin ottelu oli vauhdikas divarimatsi. Yleisökin piti taatusti näkemästään, sillä molemmat joukkueet pelasivat rohkeasti.

-Vauhtia kyllä piisasi, mutta välillä meno yltyi jopa liiankin kovaksi. Komeimmat sommitelmat päättyivät yliyrittämiseen, harmitteli Steelersin päävalmentaja Jarno Saarenkanta.

Saarenkannan mielestä Steelers on kuitenkin parantanut peliään.

-Viemme jo tilanteet loppuun saakka ja muutenkin pelissä alkaa olla jo viitteitä paremmasta. Peli näytti välillä jo aika rennolta. Ykkösketjumme (Jussi Korhonen-Aleksanteri Ihalainen-Miiro Maunula) jo lähes voitti maalipaikkansa ja kakkosketju (Sami Saarinen-Timo Kankaanpää-Iiro Nurminen) teki sen selvästi.

-Töitä meillä vielä piisaa viisikkopelin hiomisessa. Sekin on kuitenkin koko ajan parantunut. Kyllä tästä on hyvä jatkaa alkavan viikon treeneihin ja seuraaviin peleihin, Saarenkanta uskoi. (HäSa)