Uutiset

Steelersille tappio …Welhojen kotiluolassa

Hämeenlinnalainen Steelers ei kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut kartuttamaan pistetiliään salibandyn Divarin sunnuntain kierroksella. Joukkue hävisi tasaisessa taistossa kuopiolaiselle SB Welhoille maalein 3–1 (1–1, 1–0, 1–0).

Steelersin ainoan maalin iski jo ottelun kolmannella minuutilla Tuomas Mikkola. Syötön maalin antoi Janne Ijäs.

Divarin kärkikastiin mielivän Welhojen maalit tekivät Tero Korhonen, Jani Liimatta ja ottelun lopussa viimeisen sinetin Steelersin tappiolle iskenyt Niko Mäkinen.

Hämeenlinnalaisten maalivahdille Antti Järviselle kertyi 27 torjuntaa. Welhojen veskarille Petri Leschille kirjattiin puolestaan 25 torjuntaa.

Steelers lämpeni hitaasti sunnuntain ottelussa. Kaksi ensimmäistä erää Welhot nimittäin määräsi tahdin kaukalossa.

– Vastustaja oli 40 minuuttia liikkuvampi joukkue ja matkassa paremmalla asenteellakin. Kolmas erä oli meiltä vasta kunnon peliä ja pysyimme hyvin kaverin kyydissä. Ratkaisun vastustaja heitti sitten lopulta tyhjiin, kertasi ottelua Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

Steelersin ongelmana on ollut tällä kaudella tehottomuus tiukoissa vierasotteluissa.

– Tänäänkin meillä oli vaikka laadukkaammat maalipaikat kuin vastustajalla, mutta ei vaan natsannut, Järvinen harmitteli.

Steelers jatkaa Divaria keskiviikkona kotiareenassaan Iittala-hallissa. Kello 18.30 alkavassa ottelussa hämeenlinnalaiset kohtaavat keravalaisen Blackbirdsin. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic