Uutiset

Steelersin …Lastikka Divarin …syyskuun pelaaja

Hämeenlinnan Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka on valittu salibandyn Divarin syyskuun pelaajaksi. Lastikka on sarjaa johtavan Steelersin paras pistemies kuuden ottelun tehoilla 11+6, mikä nostaa hänet tällä hetkellä sarjan pistekakkoseksi. Lastikka, 18, debytoi viime kaudella myös Suomen nuorten maajoukkueessa, jossa syntyi viidessä ottelussa kolme maalia ja yksi maalisyöttö.

Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Salibandyliigan syyskuun pelaaja on puolestaan Jyväskylän Happeen hyökkääjä Jami Manninen. Naisten Salibandyliigassa palkinnon niiaa kajaanilaisen Papasin hyökkääjä Emmi Niemelä.

Jami Manninen on aloittanut Salibandyliigan kauden mainiosti. Hän on takonut viidessä ottelussa 15 maalia höystettyinä seitsemällä syöttöpisteellä. Manninen komeilee liigan pistepörssin kärjessä ja Happee puhtaalla pelillä sarjan ykkösenä. Happeen lyödessä kotonaan Kooveen Manninen mätti saldon 6+2 ja 10–3-voitossa TPS:stä lukemat 4+1.

Emmi Niemelä on häärinyt Papasin tehopelaajana joukkueen voittaessa syksyn viidestä ottelustaan neljä. Niemelä on tehnyt viidessä ottelussaan kymmenen maalia ja syöttänyt kaksi, mikä oikeuttaa pistepörssin kolmospaikalle. Hurjin ilta osui vierasotteluun TPS:aa vastaan: Niemelä paukutti kuusi osumaa kajaanilaisten 7–6-voitossa.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat. (HäSa)

Asiasanat