Uutiset

Steelersin cuptaival …päättyi Turussa

Hämeenlinnan Steelersin kolmen peräkkäisen pelin urakan päätti Suomen cupin 4. kierroksen ottelu, jossa divarijoukkuetta isännöi sarjaporrasta alempaa FBC Turku.

Viime kaudella Divarista pudonnut turkulaisjoukkue on avannut kauden vahvasti 2. divisioonassa, mutta Steelersin tapaan lauantailta oli alla kauden avaustappio.

Ensimmäisen erän Steelers voitti maalein 1–2, mutta toinen erä käänsi pelin kotijoukkueelle. FBC Turku vei erän laukaukset maalia kohti 16–6.

– Valmennus kämmäsi, meillä oli kaksi erää aivan väärä pelitapa. Liian kovaa oppia, harmitteli Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

– Tiedettiin, että vastaan tulee liikkuva ryhmä, jolla on pelipaikaton hyökkäys, mutta emme saaneet sitä tilkittyä. Pelaajamme tekivät sen, mitä oli sovittu ja jättivät kaikkensa kentälle. Viimeiseen erään aloimme toimittaa palloa maalille ja enemmän vetoja ja saimmekin maaleja, mutta se ei nyt riittänyt.

Päätöserässä Steelers nousi kahdesti kolmen maalin takaa vielä maalin päähän, mutta tasoitus jäi tekemättä ja loppusummerin soidessa lukemat olivat 8–7 (1–2, 5–1, 2–4).

Steelersin tehoista vastasivat Tuomas Mikkola (1+2), Timo Johansson (2+0), Jere Kemppainen (1+1), Miiro Maunula (1+1), Janne Ijäs (0+2) sekä kertaalleen maalanneet Pyry Peltonen ja Sami Saarinen. Sami Ruotsalaiselle merkittiin syöttöpiste. (HäSa)

Asiasanat

Menot