Uutiset

Steelersin hurja meno jatkui Porvoossa

Hämeenlinnalainen Steelers on aloittanut kauden salibandydivarissa loistavasti. Sen saldona on neljästä ottelusta neljä voittoa ja sarjan piikkipaikka. Sunnuntaina joukkueen käsittelyssä taipui häntäpään Porvoon Salibandyseura numeroin 6–3 (2–1, 2–0, 2–2).

Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Tämä oli meiltä hyvä ja tasapainoinen esitys. Otimme pois PSS:n aseet. Tiesimme, että se iskee kovaa vastaan ja ampuu paljon. Keskityimmekin viikon peittopeliin ja siihen, että puolustajat ohjaavat hyökkäykset kulmiin. Otimme vain kolme maalia omiin. Suunta on oikea, sillä maalimäärät piti saada putoamaan seitsemästä tänne kolmeen tai neljään peliä kohden, Järvinen sanoi.

Steelersistä onnistuivat maalinteossa Timo Johansson (2+0), Ville Lastikka (1+1), Nico Jonaeson (1+1), Jarno Mäkinen ja Samuli Hirvonen.

– Naulasimme pelin ylivoimalla. Teimme kuudesta maalista puolet ylivoimalla. Ilman sen erinomaisuutta olisivat pisteet voineet jäädä saamatta tässä tasaisessa sarjassa, Järvinen sanoi.

Vahva kauden alku ei ole yllättänyt Steelersiä.

– Tiesimme, että rapsimme voittoja, jos saamme oman pelimme kuntoon. Emme ole yllättyneitä, mutta emme myöskään ylpisty. Työ jatkuu maanantaina, Järvinen muistutti. (HäSa)

Asiasanat