Uutiset

Steelersin kakkonen säilytti paikkansa

Hämeenlinnan Steelersin miesten kakkosjoukkue varmisti sunnuntaina Elenia-areenassa paikkansa ensi kaudelle salibandyn 2. divisioonaan, kun lauantain vierasvoiton jatkoksi pälkäneläinen SB Luja kaatui karsintaottelussa maalein 5–4 (0–3, 3–0, 2–1).

Vieraat tulivat terävämmin peliin ja menivät 0–3-johtoon, mutta toisessa erässä Steelers otti pelin haltuun ja 3. divisioonan lohkokakkonen joutui puolustuskannalle.

Timo Saarisen, Pyry Peltosen ja Henri Honkalan osumilla kotijoukkue nousi tasoihin ja päätöserässä Henri Aallosen (2+1) kahdella maalilla voitto varmistui. Näin Steelers vei ottelusarjan suoraan 2–0.

Steelersin päävalmentaja Mikko Koivistoinen oli tyytyväinen, että nousijajoukkueen tavoite eli sarjapaikan uudistaminen onnistui.

– Tämä on ollut kasvukausi nuorelle joukkueelle. Pojat näkivät, että kakkoseen tarvii tehdä hommia jo tosissaan. Ajoittain pystyttiin haastamaan myös kärkijengejä, kun tehtiin asioita oikein, Koivistoinen summasi.

Hämeenlinnalaiselle Vincemukselle on 3. divisioonan lohkovoittajana myös tarjolla paikka ensi kauden 2. divisioonaan. Janakkalalainen SC Urbans puolestaan putosi 3. divisioonaan. HäSa

 

Asiasanat

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic