Uutiset

Steelersin liigapaikka sinettiä vaille

Hämeenlinnan Steelersin miesten salibandyjoukkueen prosessi kohti liigapaikkaa on edennyt odotetun suotuisasti.

– Kyllä liigapaikkamme on varmistunut. Iso kasa lähti dokumentteja ja liigan pyynnöstä olemme maksaneet jo maksutkin, vahvistaa Steelersin puheenjohtaja Tuukka Heinonen.

Jo aiemmin Suomen Salibandyliiton hallitus linjasi, että ensi kaudella liigaa pelataan 14 joukkueen voimin ja helsinkiläisseurojen Tapanilan Erän ja Viikinkien fuusion jälkeen vapautuvaa paikkaa tarjotaan Divarin kakkoseksi sijoittuneelle Steelersille.

Muodollisesti prosessi eteni, kun pääsarjojen ilmoittautuminen päättyi 6. toukokuuta ja Viikingit ilmoitti luopuvansa sarjapaikasta sekä Tapanilan Erä haki sarjapaikan siirtoa uudelle EräViikingit ry:lle.

Sen jälkeen Steelers toimitti oman liigalisenssihakemuksensa, jotka olivat tiistaina käsittelyssä liigalisenssitoimikunnan kokouksessa. Se teki esitykset niiden hyväksymisestä liiton hallitukselle, joka päättää liigalisenssien myöntämisestä kokouksessaan 24. toukokuuta.

– Otamme liigahaasteen innostuneena vastaan. Tiedämme, että menestymisen eteen tarvitaan paljon työtä. Joukkueen kasaaminen on edennyt hyvin. Myös kentän ulkopuolinen onnistuminen on tärkeää ja haemme myös sille puolelle vahvistuksia. Ensi kaudella Hämeenlinnassa nähdään erittäin viihdyttäviä salibandyn liigatapahtumia, Heinonen suunnittelee. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

14.8.2020