Uutiset

Steelersin loppukiri ei riittänyt

Steelersin naiset kokivat viikonlopun toisen tappionsa salibandyliigassa, kun Koovee vei Tampereella pisteet maalein 10–8. Ottelun tähtenä tuikki kotijoukkueen Oona Kauppi, joka iski peräti seitsemän täysosumaa ja syötti yhden. Koovee ratkaisi pelin kahdessa ensimmäisessä erässä, joiden jälkeen tilanne oli 8–3.

Steelersin päävalmentajan Toni Kankaanpään mukaan hämeenlinnalaisten nousu päätöserässä johtui pitkälti siitä, että Koovee lopetti pelaamisen. Loppukiri ei aivan riittänyt, mutta erikoistilannepelaaminen toimi hyvin, kun Steelers teki kaksi kavennusosumaa ilman maalivahtia.

– Nostimme kolmanteen erään karvausta. Vastustaja tiputti omaa tekemistään, ja me taas pysyimme samalla tasolla. Työmoraali oli hyvää loppuun asti, mutta harvoin sitä voittaa, jos omissa soi kymmenen kertaa, Kankaanpää sanoi.

Kankaanpää kuvaili omiensa selkien naksahtaneen, kun Koovee teki 3–1-pukukoppimaalin vain kaksi sekuntia ennen ensimmäistä erätaukoa.

– Toisessa erässä tuli notkahdus, ja olimme ihan heittopusseja. Kaveri oli parempi, ja varsinkin Oona Kauppi laittoi palloa hyvin pussiin. Hän on taitava ja hyvä pelaaja ja oli maalitilanteissa siellä, missä pitikin olla. Meidän olisi pitänyt olla tarkempia omassa päässä. Siellä olimme tällä kertaa huonoja, Kankaanpää pohti.

Steelersistä sekä Roosa Kankare (3+1) että Tiia Leppänen (3+0) tekivät hattutemput. Tehoille pääsivät myös Heli Haapalahti (1+3), Kirsikka Kiviranta (1+0), Sanna Roisko (0+2), Laura Parikka (0+1) ja Ringa Laurila (0+1). Steelersin maalivahdille Viivi Laineelle kertyi 25 torjuntaa ja Kooveen Anna-Maria Linnoiselle 10. (HäSa)

Asiasanat