Uutiset

Steelersin miehillä riittää pelattavaa

Steelersin miesten edustusjoukkueella on ohjelmassaan neljä ottelua viikon sisään. Rypistys alkaa keskiviikkona, kun hallitseva suomenmestari Classic saapuu vierailemaan Elenia-areenaan. Lauantaina on vuorossa Lahden suurhallissa odotettu liigakohtaaminen LASB:n kanssa, ja sunnuntaina Elenia-areenassa pisteistä Steelersin kanssa taistelee Koovee.

Pelisuman päättää ensi viikon keskiviikkona Palokassa pelattava Suomen cupin 6. kierroksen ottelu Happee Steamersia (2. divisioona) vastaan.

– Täytyy kyllä vähän ihmetellä sarjaohjelmaamme, kun vuoroin pelataan ryppäissä ja vastapainoksi on taas pidempiä taukoja. Tämä reilu viikko on todellinen härkäviikko, kun lyhyellä ajalla pelataan viisi ottelua, joista tällä viikolla kolme, pohtii Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen.

Steelersin ensimmäinen vastustaja on liigan sarjataulukon perusteella vahvin kanto kaskessa, sillä vain yhden tappion tällä kaudella kärsinyt Classic löytyy sijalta kaksi.

– Classic on hallitseva mestari, ja ottelussa ei ole meille muuta kuin voitettavaa. Hyvä päästä testaamaan uusia juttuja kovinta mahdollista vastustajaa vastaan, muistuttaa Sihvonen.

Keväällä viisi kertaa Elenia-areenaan ennätysmäärän katsojia vetänyt ottelu lahtelaista LASBia vastaan on odotettu tapahtuma joukkueen sisällä.

– LASB-ottelua varmasti jokainen tämän alueen salibandyihminen odottaa vesi kielellä. Lähes derby on syyskauden kliimaksi ainakin henkisellä puolella ja luvassa on varmasti hieno tapahtuma, jossa ei sääliä tunneta tai anteeksi pyydellä, sanoo toissa kaudella lahtelaisia luotsannut Sihvonen.

Sunnuntainen Koovee-ottelu on puolestaan perhepeli, jossa Steelers yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan yhdistyksen kanssa järjestää hyväntekeväisyystempauksen, josta saadut lelut lahjoitetaan joululahjaksi vähävaraisten perheiden lapsille.

Sihvonen muistuttaa, että myös sunnuntaille on löydyttävä virtaa.

– Koovee-peliin ladataan sitten vielä se, mitä jäljellä on. Kohtaamme harmittavasti kaksi päävastustajaamme juuri tässä otteluruuhkassa, jolloin heillä on takanaan viikon tauot. Mutta ei nyt mennä minkään taakse, sillä näitähän varten sitä on kesä treenattu, muistuttaa Sihvonen.

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic