fbpx
Uutiset

Steelersin naiset karkasivat Pirkoilta

Steelersin naiset palasivat yhden tappio-ottelun jälkeen voittajaksi salibandyn 1. divisioonassa. Steelers kaatoi Elenia-areenassa vierailleen Pirkkalan Pirkat vahvan ensimmäisen ja kolmannen eränsä ansiosta numeroin 11–2 (3–0, 1–1, 7–1).

Alkutahdit Steelersin voitolle löi Senni Hietanen, joka teki joukkueensa kaikki ensimmäisen erän maalit. Lopulta Hietasen tehot olivat 3+1.

– Ensimmäinen erä oli hyvä, mutta oma peli ei jotenkin lähtenyt toiseen ja kolmanteen erään. En tiedä, tuliko liikaa hyvänolontunnetta ensimmäistä erästä, mutta onneksi peli kääntyi voiton puolelle, Hietanen maisteli voittoa.

Steelers ratkaisi ottelun lopullisesti kolmannessa erässä, kun se teki vähän yli yhdeksässä peliminuutissa seitsemän maalia. Hietasen ohella hämeenlinnalaisista onnistuivat maalinteossa Miia Salminen (2+1), Meri Mäkinen (2+0), Tiia Leppänen (1+1), Katariina Niemi (1+1), Ringa Laurila (1+1) ja Roosa Kankare. Hattutempun tekeminen maistui Hietaselle.

– Meillä oli veto, että jos tekee hatun, saa gintonicin. Olihan se sitten pakko tehdä, hän nauroi.

Steelersin päävalmentaja Jani Perkonmäki kiitteli omiensa peliä kahdessa erässä.

– Kakkoserä ei kyllä ollut meiltä hyvä. Päästimme kaverin peliin mukaan. En tiedä, minkä takia, mutta mikään ei vain silloin sujunut. Ensimmäiset kaksi tai kolme minuuttia teimme toisessakin erässä hienoja kuvioita, mutta sitten peli kääntyi päälaelleen, Perkonmäki sanoi.

Steelers palasi toisella erätauolla omalle hyvälle tasolleen.

– Erätauolla ei käytetty mitään poppakonsteja, vaan painotimme vain perusasioita – ihan niitä juttuja, mitä olemme tehneet koko kauden. Henkinen lukko aukesikin sitten raikkaasti.

Valmennusjohto saa tietenkin olla kokonaisuuteen tyytyväinen, kun taululla komeilevat voittonumerot 11–2.

– Ei peliä tahdo haukkumaankaan ruveta, jos se päättyy tuollaisella erolla. Tulee pian sanomista, kuinka paljon nämä pitää voittaa, Perkonmäki nauroi.

Pirkkojen maalinteosta vastasi kaksikko Viivi Virtanen–Jessika Lindroos. Kumpikin merkkautti tehopisteet 1+1. Steelersistä pääsivät maalintekijöiden lisäksi tehoille Ninja Lindholm (0+2), Heli Haapalahti (0+2), Milla Vähälä (0+1) ja Laura Kakko.

Asiasanat

Menot