Uutiset

Steelersin naiset taipuivat kotihallissaan

FT Steelers koki sunnuntaina kauden ensimmäisen kotitappionsa naisten salibandyn 1. divisioonassa. SB Vantaa kukisti Steelersin Iittala-hallissa lukemin 5–2.

Peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä. SB Vantaa siirtyi 1–0-johtoon, kun oli pelattu vain 23 sekuntia. Erätauolle lähdettäessä tilanne oli jo 0–4. Neljännen osumansa vieraat pääsivät niittaaman sekunti ennen taukovihellystä.

Steelersin päävalmentaja Toni Kankaanpään mukaan joukkue ei ollut avauserässä valmis pelaamaan.

– En tiedä mitä siinä tapahtui. Kaikki syötöt olivat huonoja ja kaksinkamppailut hävittiin. Pelaajat kadottivat palloja, vaikkei heitä paineistettu yhtään. Olimme kyllä kentällä, mutta emme pelaamassa, Kankaanpää ihmetteli.

Tehottomuus vaivasi

Toiseen erään Steelers vaihtoi maalivahtia, ja Viivi Laine tuli Sara Seurujärven tilalle. Sen jälkeen SB Vantaa onnistui maalinteossa vain kerran. Steelersiä vaivasi tehottomuus, eikä se saanut pallon verkkoon kuin kahdesti. Rangaistuslaukaustakaan joukkue ei onnistunut hyödyntämään.

– Olimme kuitenkin kuin eri joukkue toisessa erässä. Pelaaminen oli hyvää, ja paikkoja oli paljon, mutta niistä ei saatu sisään. Maalinteko on parissa viime pelissä ollut tuskaista, Kankaanpää harmitteli.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä, eikä täysosumia enää nähty. Steelersin toisen erän maalit tekivät Heidi Förell ja Ida Hamari. Syöttöpisteet merkattiin Laura Parikalle ja Jessika Lindroosille.

Kankaanpään mielestä Steelersille jäi pelistä paljon parannettavaa.

– Meillä on mennyt omaan päähän liikaa maaleja. Emme voi voittaa, jos omissa soi viisi tai kuusi kertaa ottelussa.

Steelersin pelit jatkuvat Suomen cupin ottelulla ensi lauantaina. Hämeenlinnalaisten toive SM-liigajoukkueen kohtaamisesta toteutuu, sillä vastassa on vierasottelussa Lappeenrannan NST. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic