Uutiset

Steelersin naiset tappioputkessa

Hämeenlinnalainen Steelers kärsi kahdeksannen peräkkäisen tappionsa naisten salibandyliigassa lauantaina Jyväskylässä.

Steelers rimpuili hyvin Happeeta vastaan kaksi erää, mutta kolmannessa erässä kotijoukkue karkasi 6–3 (2–2, 1–1, 3–0) -voittoon. Voitollaan Happee nousi neljään sarjapisteeseen eli neljä pinnaa Steelersin edelle.

Hämeenlinnalaiset johtivat ottelua avauserässä kahdesti. Roosa Kankare (Anne Selinummi) vei Steelersin 1–0-johtoon ja 2–1-johtomaalin teki Katariina Niemi (Milla Vähälä) ylivoimalla.

Emma Taponen (Meri Jokinen) toi Steelersin 3–3-tilanteeseen 45 sekuntia ennen toisen erän loppua.

Hämeenlinnalaisten maalivahti Sara Seurujärvi torjui Jyväskylässä 18 laukausta. Happeen Janita Spännäri pääsi vain seitsemällä torjunnalla.

– Olimme liikkeellä hyvällä ilmeellä. Kaikki oli askissa taistelutahdossa ja pelirohkeudessa. Vastustaja oli kuitenkin parempi, sanoi Jani Järvinen, joka otti Steelersin naisten joukkueen valmennusvastuun maaottelutauolla.

Jyväskylän ottelu oli Järvisen ensimmäinen Steelersin naisten peräsimessä. Järvisen lisäksi joukkueen uuteen valmentajatrioon kuuluvat Kai Suoranta ja aikaisemmilla kausillakin valmennukseen kuulunut Jari Salo.

– Hyvää infoa saimme joukkueesta tästä ottelusta, Järvinen arvioi.

Hän myönsi, että Steelersin naiset ovat vielä takamatkalla vastustajiinsa verrattuna.

– Kieltämättä näin on. Meillä on kuitenkin aikaa viisi kuukautta. Nyt on käärittävä hihat ja otettava sitä välimatkaa muihin kiinni.

Järvinen nosti omistaan esiin kolmosketjun, jonka laidoilla viilettivät Ringa Laurila ja Milla Vähälä ja keskushyökkääjänä oli Katariina Niemi.

– Se oli meiltä hyvä koostumus.

Steelersin naiset jatkavat liigaa ensi lauantaina, kun helsinkiläinen M-Team vierailee Elenia-areenassa. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic